Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
emo je skracenica od emocional... to su oni koji su u crnini, sto rade svakakva sranja da budu u centru paznje, samoubistva, droga, busenje , tamo vamo a lagano se mogu prepoznat jer su naporni i imaju los pogled nas sve zivo ali i mrtvo... oni su takvi od drustva jer su najcesce odbaceni ili su imali problema u porodici ( moja jaranica, otac je tuko, pijan stalno, cak i gore stvari... htjela vene rezat gluho bilo itd itd... nije ona kriva za to... ) pozz vama napacenim koji se vesele tudoj nesreci, niste ni c od covjeka...
Haloooo, papaniiiiii: Ja našao eciklopediju, pa rekoh da podijelim s vama: \"Emo (pronounced /ˈiːmoʊ/) is a style of rock music typically characterized by melodic musicianship and expressive, often confessional lyrics.\" Evo šta se sve zove \'emo\' u svijetu, dakle: http://en.wikipedia.org/wiki/Emo_(disambiguation) Čisto sumnjam da su radili za irski lanac pumpi. U prevodu, hajte požurite, pobjeći će vam \'ciklotron\', i pazite preko šina kad prelazite da vas ne zdrma struja.
steta sto ga sprjecise
pa ocigledno je da tebi treba enciklopedija....idi potrazi sta znaci \"EMO\" pa onda postavi komentar.... svakakvi seljaka u pm....
@xxx, pa bogalju ima i ogranizacija koja se tako zove..
Hahahahahaa Organizacija \"EMO\" jao kako ste vi samo neuki puk, Sarajevo-xlije hahahahahahahaha neformalna grupa ljudi... Dođite sebi, kupite kakvu enciklopediju pa kad nešto ne znate ili po prvi put čujete za to, malo se dajte educirati, ne? I malo manje hrvatštine. Fakat.