Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda kad kazu mi smo tu da vam pomognemo a naplate milion dolara.fuj. Nadam se da ce ova mala curica dobro biti i svaka cast Sergeju, mom mostarcu, na onakoj gesti!
Neverovatno je koliko ljudi se ukljucilo da nam pomogne. Hvala vam puno svima iz BiH!
Sretno Tijana i dodji nam zdrava ! uz tebe smo !
dusica da brzo ozdravi.
Bolnica trazi milion dolara.Sramota u kakvom vremenu zivimo.
...kapitalizam...liberalni...zdravstveni sistem utemeljen na profitnoj osnovi...nema zdravstva k'o što je bilo titino...
Da si rekao nema zdravstva kao sto je Svedsko jer imaju jedan od najnaprednijih centara u svijetu poput Lunda pa hajde.Za vrijeme Tita samo u mojoj porodici dvoje je umrlo zbog nemara ljekara i za to niko nije odgovarao.Ostatke Titovog zdravstva imamo (ne)srecu da osjetimo trenutno na svojoj kozi,korupcija neprofesionalnost itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
..."kad se bratske ruke slože"...
Svaka im čast