Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ponosan sam na 2 maj, dan D za drzavu BIH..dan kada su goloruki sarajevski momci razbili 4 silu jna ( sr.pska narodna armija).. ponos je velik ko trebevic.. hvala vam svima, ne bih da nabrajam da ne bih nekoga zaboravio.. juce sam gledao film bosna i smrt i zaista tog 2 maja se moglo birati samo izmedju Bosne ili smrti, da nismo izabrali ovo prvo cekalo bi nas ovo drugo !!! Zato se svaki dan sjecajmo nasih heroja odbrane grada, drzave..Budimo ponosni na njih, pomozimo im , ako smo u mogucnosti, jer su zaista zasluzili. Jos jednom veeeliko HVALA !
objavili imena a slike cenzurisali ? E svasta
siptari smrde na kilometre, fuj bagra
siptare pp--o-..kl---..at.i bez gledanja na godine
i da traze albanci,(sip.tar.i,kako si ih ti nazvao) autonomiju u BiH,trazili bi je preko govora,a ne preko genocida kao sto su srbi trazili RS,sto bi na Kosovu reki RS-rot sames ( u PM) republika hahahahahahahahah ehh a ako \"sip.tar.i\" dobiju autonomiju u BiH tek onda nestat ce i srb.ad.ija a ne samo RS
U rubirici \"Regija\" bi trebale biti vijesti iz naše regije - K. und K., ne iz ovih ruskih gubernija.
Pok.akim se dobrovoljacki na sve srbe razresetane na dobrovoljacki dan!! Pok.akim se dobrovoljacki na sve srbe razresetane na dobrovoljacki dan!! Pok.akim se dobrovoljacki na sve srbe razresetane na dobrovoljacki dan!! Pok.akim se dobrovoljacki na sve srbe razresetane na dobrovoljacki dan!! Pok.akim se dobrovoljacki na sve srbe razresetane na dobrovoljacki dan!! Pok.akim se dobrovoljacki na sve srbe razresetane na dobrovoljacki dan!! Pok.akim se dobrovoljacki na sve srbe razresetane na dobrovoljacki dan!! hhahahahahahahahha
Srbi su s.vinje, teroristi i genocidasi ..... Izjava prije par dana u Svedskoj od jednog od najvecih svedskih intelektualaca.......... Andrej Brejvik je srbin porijeklom ! Srbi i srbija su TERORA I TERORIZAM !
Pok.akim se dobrovoljacki na sve srbe osim onih koji smatraju Bosnu i Hercegovinu svojom drzavom. A sarajevo x je postao javno srpski-klitoris ! Obicne srpsko cet.nicke pi.c.kice, ovaj klix sa cetiri CCCC ! Camo Crbe Cvrbi STOKA ! Eno vam srpska nevina celjad kuka po dobrovoljackoj ! STOKA!
Š.i.p.t.a..ri ostaju Š.i.p.t.a..ri!!!!!!!! Za koju godinu će oni i S.a.n.dž.a.k.l.ij.e i ovdje u B.osni i her.cegovini tražiti A.UT.ON.OMIJU , SVOJ MAT.ERNJI JE.ZIK U .ŠKOLI KAO OB.AVEZAN I N.AMETANJE SVOJE TR.ADICIJE I OB.IČAJA !!!!!!!!
SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT USTASLUKU, SLOBODA NARODU SMRT UST
B.al.ija je dobar samo kad mu predjes nozem preko vrata. A sto prde kad ih se kolje, to je cudo jedno
Gdje je Islam tu je zlo. Gdje je zlo tu je Islam.
Kako ste vi svi jadni i pojma nemate od zivita. Znate li vi da ove vase glupe kom. cita malo opsirniji svjet ne samo vi u LiJEPOM SARAJEVU. Toliko prljate SARAJEVO sa vasim bljuvotinama da smrdi do Francuske. P:S. na sve jezike je ovo moguce prevesti i procitati.
a od sve 20 uhicenih,10 su danas oslobodjeni jer nema elemenata za progonjenje \"krivicno,teror djelo\" dok istrazivaci su otkrili i profesije ostalih sto su u pritvoru,jedan se bavi zemljodelstvom,drugi krojac,treci frizer(berber) sljedeci prodaje knjige,jedna je kucaonica...itd. i najzanimljivije je sto krajem februar mjeseca,izaslanik MK parlamenta,od srpske stranke u MK,ujednom i predsjednik srpske stranke u MK, dragisa miletic,u zasjedanju MK parlamenta rekao je,citiram : \"desit ce se nesto u MK u aprilu da ce zacuditi sve nas,a i zapada\"!!!!!!!! dok za ubistvo u smilkovci MK MUP je obavjesten sa strane srpskih tajni sluzbi,komsija zna kako mi je kuci,a ja nemam pojma sta se desava u mojoj sobi!!!! pozz svima!!!!
is/lam ..vjera pogana
Vidi im samo trokutastih glava-odmah ih mozes prepoznati da pripadaju soju bosnjacke \'\'TROKUTIJE\'\'-Tuzla-Zenica-Sarajevo i obratno. Turci ih DNK-novali i Siptare i Poturicke Srbo-Hrvate-\'\'BOSNJAKE\'\'.