Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji Hooton plan iz 40-ih. Earnest Hooton antropolog i eugenika, je sastavio taj plan za Nijemce.Da ne prepricavam,guglajte malo.Ko zna engleski ili njemacki,neka pogleda Wiki ali i ostale tekstove.Zanimljivo je da se taj plan stvarno i sprovodi pred nasim ocima-da li je to slucajnost ili namjera,pokazace vrijeme.
sakam da makedonija ide vo evropata,da srbite ,bulgarite i grcite crknijet od mukata.
Opet ruski seljakluk. Da nema glupih Srba i priglupih Hrvata, Ruse bi ispucali s noge na nogu iz Evrope. Jednog dana će se pamtiti ko je u prošlosti otežavao Evropi, pljuvaćemo ih kao posljednje izdajnike.
" rusi se ne mijesaju u unutarnju politiku drugih drzava" Lavrov HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Prof. Hadžikadić može pokrenuti novu Bosnu i Hercegovinu. Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Guardian predlaže da bude novo ime: Srpska Makedonija.......