Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo...klix... Razumijete li vi bar nesto o zemljotresima i Richterovoj skali?? To o cemu vi procate nije zemljotres.. Podrhtavanje tla do 4. stepena richterove skale je neznatna pojava jer se to desava svakodnevno na hiljade lokacija po cijeloj zemaljskoj kugli.. Zemljotres skale 6 je hiljadu puta slabije moci od sedmice, ispod 4 nista niko ni ne spominje jer je to toliko slabo, vise ce ti propuh kroz stan zadrmat prozore nego zemljotres skale 3,2 od toga.. prestanite objvljivat gluposti!
Pišaj sirotinju...god's will
Grci im namjestili zbog imena.
. VEDRANA RUDAN DIGLA CEO BALKAN NA NOGE !!! PROGOVORILA O POPOVIMA I DECI: DOK POP J*** DECU U TIM ZUPAMA....... http://bit.do/cGbYG . SOK !!!!! ISPOVEST HRVATSKE STJUARDESE: Kresem se i sa pilotima i sa putnicima, pa sta http://bit.do/cGcsu .
Tresla se makedonija rodio se miš 😂
Držte se moji Srbi.
Ne, no ce bit bosnjaci! HAHAHAH
NinoBelovSRB@ do kad ce te vi prusvajati druge narode u srbe...Nastali ste od cigana vlaha i turaka zar vam nije dosta??? pa sad i NINO BELOV srbin ahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (8)