Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vi je imate ???? 500 godina ste bili najvjerniji Turski vazali i svoje im kcerke podavali ze komadic zemlje !!!!
Albanija barem ima istoriju.
Makedonci su cjelo vrijeme rata u BIH navijali za Srbe cak su i dobrovoljce slali...ista g ovna ko i Srbi Ye bes zemlju kojoj je Albanija zapad!!!
sadasnji grci dele tri zajednicke osnove,jezik,mogu da razumu vrlo lako pismo iz vremena platona,zemlju,i poreklo za razliku od vas koji ste u jednom veku promenili tri puta ime,a u jednom milieniju i dva puta veru. glupo je da ista komentarises oko grka,ako bar nisi jevrej,jermen ili persijanac,a posto niisi nista od ova tri gore naroda,vise je nego smesno da komentarise lik koji je redojen u jednoj naciji,zivi u drugoj,a ko zna kako ce se zvati nacija u kojoj ce umreti.
grci su sa srbima najveci fasisti i pederi a i pedofili!
Grcite....samo tako...
finansijski unisteni jaucu placu traze pomoc ali laju kao dzukele pogan jedna.
anticka i savremena Grcka nemaju nista zajednicko osim jednog dijela zajednickog prostora
Grcka je kolijevka Evropske civilizacije tako da mogu sebi dopustiti neke ispade
Prsli Grci. Nema veze sad će se vratiti asketizmu pa će da budu opet pravi.