Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocito nisu nas i srbiju racunali u analizu
NIJE TAČNO,MI OVDJE U BIH SMO NAJMIZERNIJI I ZATO SMO UPRAVO ZASLUZNI MI IZ NAŠE DRAGE STRANKE SDJA,MI SMO VAM BRAĆO OMOGUĆILI DA ZAUZMEMO PRVO MJESTO PO MIZERIJI I NASTAVIT CEMO TO RADIT I U BUDUCNOSTI SVE DOK BUDETE GLASALI ZA NAS.UPSUT DA POZDRAVIMO NAŠEG ŠEFA MILETA IZ LAKTAŠA,JOJ MILE SINOC JE BILO HAUS DOBRO,JESMO SE NAROKALI KOD TEBE NA PROSLAVI AUHHHH :) JEDVA ČEKAMO OPET DAN R.S-A
YE*bo ti Makedonac sve zivo i mrtvo.....i na kraju dete u koljevci, ti ye*bo!!!!
Makedonci su pokrali grke u svemu.Muzika,nacionalnost,teritorija.Kao da imaju nakakav serbsli gen. A i Toseta Proeskog su ukrali,covjek bio Hrvat,A sjetite se pjesme \"zajid zajdi\".Grcka pjesma.I naravno ako se pocnu zay.ebavat nema u EU dok ne promjene nacionalnost.
ekonomija Beograda je veca od cele Bosne, to mi je onako zanimljivo, takodje srpski gdp per capita je veci za nekih 1000 dolara od bosanskog, samim tim Srbija je razvijenija od Bosne ne mnogo ali je razvijenija, tako da smo s tim zavrsili, makedonija je uzas kao i albanija i kosovo, a za ovu sto smara za vojvodinu, vojvodina je prelepa sa ravnicama i salasima kakvih nema u vasem regionu, i sa prelepim starim gradovima gde se vidi uticaj austougarske arhitekture, a jujg srbije je najsiromasniji bas zato sto su se turci tu najduze zadrzali, pa kako idete ga kore sve je razvijenije i razvijenije, i ne mesajte nas sa turcima, mi smo se protiv jnih borili, a vi vidim prihvatate njihovu kuklturu i obicaje i velicate njihove zastave, jezik etc. tako da to je to u sustini.
Tamo gdje vjecno sunce sja Tamo je inflacijaaaaaaaa Narod i zemlja nezaposlena
šta će tebe krast jaadooo jadni! najpoznatije srpske ličnosti s ove strane drine su zmaj od šipova i milorad dodik. jade jadne, međedići
ne skrecite mizeriju jer vece u bosni nema sram vas bilo, ovo malo propagande
HERCEG BOSNO, SRCE PONOSNO!!! Svi ostali - odjebaus...
Bosnia Shiptaria, Makedonija mizeria.
Makedonija FUJJJ zemlja. To je jedina istina.
Samo da se rijesimo ove federacijske svinjcadi .....
mmm... mi imamo preko 40... ili se opet mora raditi popis... mmm, ali kako se dogovoriti kad da se radi popis... ovog desetljeca ili nekad drugi put
Ovaj portal siri medjunacionalnu mrznju i netrpeljivost. Nije valjda da je to sada SDPu postao paravan za nemogucnost da nam serviraju ovdje Zapadnu Njemacku! Peri mozgove ovcama je izgleda najbolja taktika. Trebalo bi ovaj portal prijaviti nekoj Evropskoj organizaciji pa neka vide kako se ovdje udara nisko na ljudsko dostojanstvo.
ma j...bes zemlju kojoj je albanija zapad
THIS IS SPARTAAAAAA!!
Sve će biti bolje kada umijesto komunističke podjele ,shvatimo da smo svi Srbi i stvorimo Sjedinjene Srpske države . Do tada samo siromaštvo i lažna iluzija EU okupatora .