Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se na sta tvoj zivot lici kad si huligan sa 30+ god:-)
jos jedan srpski heroj cega se pametni stide budale se time ponose a na ovom portalu vise banjalucana od sarajlija
U srbiji terorista do teroriste, genocidas do genocidasa, agresor do agresora,siledzija do siledzija, CRNI BALKANU, CRNA EVROPO kakva ti se pise buducnost sa MONTRUMIMA I TERORISTIMA SRBIMA! Srbi su EKSTREMNI FANATICI KOJI NEMAJU NISTA SA HRISCANSTVOM !
@mnogo smo sa... Kakvi bolani Banjalučani i Sarajlije, i jedni i drugi su odavno u većinskome dijelu odselili i postali dijaspora, dok je i onaj mali broj koji je ostao \"progutan\" od strane došlja, seljobera i čobana i u jedan (smrde iz čuka oko središnje Bosne koji ne znaju za ravnicu niti grad) i u drugi ( (i)stočna bosna, šošoni i naravno hercegovci) grad!
Kada si zadnji put oprala ves, skuhala rucak i pocistila kucu.Faruk? :)
Jel to onaj vodja koji je na \"Football Factories\" priznao da je njegova navijacka grupa silovala jednog covjeka? Umjesto da se stide toga njima je to bilo smijesno. Ako je on vodja navijaca Partizana, to je velika sramota za Partizan koji je inace najjaci klub na prostoru bivse Jugoslavije.
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
Kakvi, Kimi bi trcao odmah ispred Vuka Brankovica, ne bi ga Turci uhvatili...
Ovakvima su glave na kolcu visile 1389 na Gazimestanu
Ko su nama idoli Boze dragi, ovaj svijet naopako ode !
ovi huligani su kloš.ari i pi.čke najveće, uključujući i naše sve to u zatvor treba. samo palit i razvaljivat zna, a ne zna nabrojat prvu postavu tima za koji navija. ovu pi.č.ku čet.ničku na kolac odmah treba!!!!
P.i.c.k.a klasicna !
a mi tebi seku........može i amidžinicu svejedno
J.e.b.o. vam on m.a.t.e.r !
Kimi kralju ne daj se!