Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Ivanov! Ne daj svoju drzavu NATO fasistima i sugavim siptarima.
albanija je u NATO, kosova gradi najsavremenu vojsku po standardima NATO-a, uvjezbani u SAD rame uz rame sa americkim marincima, naj americki opredeljen narod, birali su pametno a i zasluzuju brate svidjelo se to nama ili ne, ja mislim da smo mi slaveni strasno ljbomorni na albance, razloga ima puno, ali sta ces zivjeti se mora i najbolje pruziti ruku i pokusati naci zajednicki interes i zivjeti ka dobri susjedi, to je mnogo lakse nego ih mrziti.
moj strikeru kasnis skoro jedno stoljece, kad ih nisu mogli satrati za vrijem bivse YU, kraljevine serba hrvata i gle cuda pa cak i sacie slovenaca i dok dok su velike sile sdusno pravile drzave na racun albanaca dijeleci ih u cetiri drzave sad pogotovu nece moci jer bo efendija strikeru albanci su jaki bog im pomaze da opstaju izmedju ne znas koje gori od goreg jer bo su na svome nikad nisu ratovali da bi otimali tudje i to njih cuva, a bogami i amerika bog ih blagoslovio
Demontiraće je.
gle cuda jadni bosnjaci isto ovom"dobrotvorcu" ivanovu dodjelili nagradu, koja tragedija pa zar bosnjaci moraju uvijek zadnji da svate ove"ljude". a ti junacino serbine sto se ovdje kurazis bolje ti je da sutis jer tvoji serbi na kosovu gdje ih ukupno na prstima ih mozes nabrajat imaju pravo na dvojezicno pismo, zato bolje ti je da sutis. a drugo kad ti hrvati u vukovaru razbijaju table na racvasta slova onda se bre bunis. ostavi zlobu i mrznju jer ces se od nje ugusiti i crknuti.
bošnjaci su dali nagradu gradonačelniku zagreba
tu jedini autoktoni narod su albanci ili kako serbi vole bre kazu siptari, i tu su naselili vlasi bugari i to pokasno , a albnci su iliri i njihova drzava se zvala ilirida, macedonija je dio stare grcke, ovim prgavim fasistima samozvanim makedonci ime im je tito i partija, dvojezicna pristnost je bila cak i 57 godine u "makedoniji", a ovaj fasista i onaj sto vise lici na kozu(gruevski) nego na covjeka se bune protiv dvojezicnosti
To je dio Makedonije koji je Juga dobila pod okupaciju. S đavolom došlo, tako će i otići: Šiptari će odlomiti zapad, Grci i Bugari istok.
@Striker Ne znam jarane, meni svi oni zvuče bugarski, izgledaju bugarski i plešu bugarski i dišu bugarski.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Makedonija je stara srpska oblast, kojim su nesrećnim slučajem naselili Šiptari, kao i na Kosovu i Metohiji. Isto se desilo sa BIH, samo što je ovdje nisu Šiptari, već Muslimani.
@TrebinjeNikadJace.... Tako lupa svaka budala koja je povijest učila od rahmetli (Bogu hvala) Riste Đoge ... !!!
@halal passat Ovo je istorija i istinita. To je oblast Mrnjavčevića, hoćeš reći, da su oni bili neko drugi, no Srbi?
I ovi su u gownima
Ne dozvolite Makedonci da vam Srbi poturaju svoje separatiste i ubice, sve drugo je manje važno.
@Avatar73 Pa jedino ako Albance ne smatra Srbima!
Idemo lagano UKRAINSKI SCENARI