Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mastika ga sjebala
Samo VlaHov derati
kad sam ja govorio da je to suplja prica bio sam glup ali nema veze bitno da ste vi imali jak izvor cak i najjaci na svijetu 24press zaposljava milione novinara i sedamnaest puta su provjerili vijest prije nego sto su je izbacili a vi uredno prepisali
prihvaceno
Vazno je da ste vi dan prije uredno objavili naslov "Ebola stigla na Balkan". Zar se nekad ne osjecate glupima?
Hajde sada lijepo da ovu vijest nakačite na TOP VIJESTI, a ne u SPOREDNE. Znali ste đubradijo kada je umro da prenesete je u TOP VIJESTI i da vam stoji 24H kao TOP VIJEST kako bi građane zabrinuli, a dosta nam je problema i bez vaših dezinfomarcija i neažurnosti!
Da se nije predozirao vijagrom? Kakvu samo paniku izazivaju??? Trebali su prvo utvrditi da li je stvarno ebola, pa tek onda objaviti ovu šokantnu vijest.
Prica o Makedoniji a slika iz Madrida??? hahahah ccc