Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako mogu da budu tako jadni? sta im to znaci? krasti tudju istoriju , kulturu i identitet? sta im znaci kad se zna da je aleksandar veliki bio grk a ne slaven? pokazuju da su izmisljeni, lutaju u krizi identiteta, i ne znaju ni sami ni sta su ni ko su, podsjecaju me na jedan izmisljen narod, koji je smjesten u jedan rezervat koji se zovi fekalistan, samo sto makedonci koliko toliko imaju svoje kulturte, spram ovih koji su izmisjleni na bilbordima.
Hebo majku o cemu ljudi razmisljaju i zbog cega sce protestuju. Dzaba nece ljudska glava da bude mir i Bog.
ko i svaka fukara....bitnije budalastine nego imat sta jest...
Ne zna se ko je gluplji, Makedonci ili Grci. Ko da je bitno kako se država zove. Bitno je da se u njoj dobro živi, a u Makedoniji i Grčkoj se uopšte ne živi dobro. Bilo kako bilo jedini koji imaju koristi od ovog prepucavanja su političari u obe zemlje kojima pitanje imena dobro dođe da sakriju sopstveni nerad i kriminal.
Što propalitet od GRKA nisu protestovali dok je MARŠAL bio živ ? I tad se zvala MAKEDONIJA !! AUUUU kako smo nisko pali svi skupa !! Bedaci jadni ,ostalo nam samo još između sebe da se glođemo ..
e jbg nismo znali da su bratsvo i jedinstvo kljuc a ne ratovi, genocidi i privatizacija
Jer je bila u sastavu bivse Yuge, a sada hoce da kroje laznu historiju i pripisuju sebi ono sto nije njihovo. Mene npr. interesuje par stvari, odakle im ime Makedonija? Zasto im se jezik zove makedonski a pricaju isti jezik kao komsije Bugari? Kakve veze imaju sa Aleksandrom Makedonskim i zasto je njegov spomenik postavljen u Skoplju a ne u mjestu odakne je sam Aleksandar?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Grcka je Makedonija, podrska Makedoncima.
Site da se sobereme da im ebeme majkata 😜
Za makedoniju, yebat grcku
ova makedonija, mada meni draga je prvi put nasatla u istoriji 1945 god i to u sasatvu Jugoslavije a svoju samostalnost dobila na tanjiru raspadom Jugosalavije sto je meni licno drago, - medjtim hocu reci ...pogledaj kako imaju visoku nacionalnu i drzvaotvornu svijest za razliku od nas , kao da su oni stari 1000 godina a mi to nemamo ni priblizno mada su oni od jucer a mi strai milenij . nikada to necu razmuumjeti da jedan sarajlija nema uopce osjecaj da je Capljina i Travnik njegova drzava
@marcelo05 mogu ja. u grckoj postoji pokrajina koja se makedonija. odatle je aleksandar makedonski . Dakle on je Grk a ne Makedonac. Ime Makedonija Grke plasi da bi nekad vlada u Skoplju moga da im uzme tu pokrajinu zbog identicnog imena. Strah je neopravdan ali tako se cuvaju drzavni interesi . Bosnje i SDA trebaju da uce kako se cuva Bosna u svakom slucaju .
marcelo05 Zamisli ovako. Raspadom Jugosalvije je na potezu od Vukovara do Djakova nastala drzava koja se zove Vojvodina ili Sumadija Tada bi sigurno vlada Srbije i sluzbeni Beograd protestovali zbog tog imena. siguran sam da si shvatio .
PRIKAŽI ODGOVORE (6)