Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laka im zemlja. Surova svakodnevnica teskog zivota na prostoru ex Yu. A idioti i dalje rastezu pricu o nacijama.
Tuga..
odlična vijest,, dvoije vlaha manje ! ovako su se i Sarajlije mrznuli 4 ratne zime i išli do pod četnničke rovove kopati panjeve i tako preživljavati ...kamo sreće da se vlaška gammad pomrzne sva u Smrdiji i Četnnitetu !
BOZE SACUJAV JANA STARICA NAJVREROVATNIJE JE VIDJELA SINA PA I NJOJ POZLILO .
Vozite bezbrižno. Neka dobar ritam lupa. Dok je jezik zalepljen za nepca, Protestuju oči slepca! Ti si oduvek buntovnik bio, bacao kamenje na sistem i antenu pokvario. Svašta se zbiva i hladnjača pliva. More Marko ne ori drumove! Ko će da protestuje na mostu?! Nek vekovni neprijatelj počiva u miru, Ispod auto puta. Svašta se zbiva i hladnjača pliva. Od bombi pčele beže. Na Fruškoj Gori leševi leže. Svašta se zbiva i hladnjača pliva.
:(
bas tuzna vijest i tuzan kraj zivota. nadam se da nisu patili u tim momentima i da je smrt nastupila brzo. moje saucesce porodici
U BRED PITA DUGA K.I.T.A.
Teška im zemlja :(
Jadni ljudi :(
Sto nisu nalozili???????/
mozda neko gusenje...misteri
mozda neko gusenje...misteri
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
Bože sačuvaj!
:(