Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesil ti narikaca ili predsjednica? jel treba da places ili presjedavas ?
laze da place kao sto svi srbi lazu klasika i historija...
hahahahha objasnio :D
Predsjednica skupstine treba da brine o narodu, kako unaprijediti standard, srecu i zdravlje ljudi, a ne da kmeci..Kome ces ti pomoci kad i sama trebas pomoc?!! Sta narod briga sto vas muz vara ili vi njega..to je za reality show i medijske zvijezde..
Da nije u depri, pa plače zbog gluposti
Žensko je. To je za žensko sasvim normalno. Zato ne treba žene da vode državu. Koliko je samo ona Kitarović suza prolila.
Ja kad pogledam skuštinu Srbije najčešće povračam.
@norid11 Mozak ti je izgorio od zavisti i pakostii. Mrznja ti je izjela i posljednje tragove ljuskosti. Ovo malo camera i jada sto je ostalo hrani se samo vlastitom zuci. Srbi su kazes kancer? Kako se onda osjeca skart protukt od kancera? Nus protukt, bez korjena , nasljedja, kuture, jezika, zemlje i nacije?
@gazi.bengazi uopće ne mrzim, ja sam humanista, samo konstatitam činjenice
Place jer je Riđobradi na medenom mjesecu sa Cokolindom
place zato sto je klimaks drma
Brnetova treba...
Politika nije za žene, to je jasno. Ali ovi iz Evrope navalili na kvote..
placipicka
Ima žgaravicu
Nikog nije briga sto ti places,places pa ok jel cijeli svijet mora znati da places,a cemu svrha ove objave,nikog nije briga jel neko plače,sto plače...
ja ne kontam sta je ovo. okej plakala. al.ne pise ni zbog cega ni ko je kritikovao ni nista
ja znam samo da kad bi bake prevario sekicu, da bi mu tu kraj bio
Baki ima razlog, seka je ružna a izgleda da je šminku u torbici zamjenila sa ljekovima