Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix mora da ima nekoliko ovakvih naslova da bi svi srbomrsci dobili svoju dnevnu dozu za smirenje i nekako prezivjeli jos jedan dan. Orbanova prijetnja je upucena EU, a ne Srbiji. I Srbija moze da zatvori svoje granice i ne prima sirijske, iracke i avganistanske izbjeglice. Mozda ce tada Englezi, Amerikanci i ostali koji su odgovorni za njihovu sudbinu da ih prihvate ili da im potapaju brodove u Sredozemnom moru kao i do sada. Madjarska i Srbija sa tim nemaju nikakve veze.
Te izbjeglice, da je pravde, zračnim mostom treba prebaciti u SAD, Britaniju i ostale odgovorne za Siriju, Libiju, Irak, Palestinu ...
dnevna doza srpskih kmečanja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...ha ha
Migranti hajde da ih nazovem tako, uvijek ce naci put da predju tamo neke granice, a bogami niko ne ide od dobra nego od nevolje. Sta bi madjari rekli italijanima, hiljade dolaze sa camcima...Afrika se seli u Evropu, seoba naroda.
Srbija nije bombardovala Libiju, Afganistan, Irak, Siriju. Srbija nije odgovorna za smrt dva miliona muslimana sirom sveta i raseljenih miliona.Srbija nije clan nato pakta ni evropske unije. Pre Srbije izbjegluce prolaze kroz dve clanice evropske unije i opet na kraju, od Srbije se trazi da zaustavi izbjeglice i preuzme brigu. Licemerje. Sto zapad vise ubija muslimane to vise prica o Srebrenici.
Bla bla
http://www.klix.ba/vijesti/bih/hrvatski-carinik-od-trudnice-iz-bih-oduzeo-sendvice/141224152
Zašto, pa Romi su Mađari, najviše liče na njih, jbga komplekse Mađare uvijek prali i uvijek će-...
Croatia, Romi su Rumuni, nisu Madjari, jer u Rumuniji ima najvise Roma, pa i njihov romski car je rumun.
Krivo, Romi su nomadski narod, Rumunji su poseban narod, ali ako ćemo iskreno najviše sliče Mađarima i tamo ih najviše ima. Znam jer sam često u Mađarskoj.
Servalji su jedini evropski narod koji je bombardiran od NATO-a, više puta.
Nekom pomaže nato, nekom rusija (teško i jednima i drugima). OK, malo sam to preuveličao, nije vas skenjao nato nego baza Aviano.
Kosovo kao naj mladja Evropska Drzava je to davno uradila. Sandzak ce sigurno to uraditi jer se smrad se uzasno siri. Ma bravo Madjarska
Pa niko nece ove zatucane primitivce, stalno neke probleme prave sa svojim bajkama. Tacno su Mekse, samo im treba zatvoriti granicu i ograditi se od njih.
otjerajte korumpiranu granicnu policiju i rijesili ste problem priliva emigranata bez zatvaranja granice.
pa zaaaaaastooo bre?
koji tebe qrc briga odakle i gdje muslimani idu? brini se za svoje bradate i za to da na zapadu ne bude bas svaki kriminal povezan sa akterima iz Srbije...
znači, šiptari između dvije vatre ... nezgodno
podici betonski zid oko moje druge domovine! :-)))
siromašne i umobolne ljude poput ovog iznad treba spriječiti da svojim prisustvom kaljaju Europu
Srbija ce se izolirati od ostatka svijeta. Samo jos nek naljute Bugare...