Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Macron u Srbiji ! Nije mu palo na pamet da posjeti tamni vilajet ... VIVA SRBIJA i REPUBLIKA SRPSKA !
@.Dodik slusao sam vucic prilikom posjete francuza, kad prica samo sto ne zaplace, sav snuzden nevinasce, pi*ks klasicna, a makron se smijesi, pa nije on lud, zna on gdje je dosao i kod koga haha
Slusali smo sta je rekao za Kosovo...Da ne moze jedna strana da bude za dijalog a druga da se poziva za nezavisnost.Posto svoje interese na Kosovu nisu ostvarili FRA,NJEM, i EU u globalu...Tako da je i ta ,,nezavisnost" na staklenim stiklama.A da je njima do siptara dali bi im viznu liberalizaciju.
Kakav govor na srpskom jeziku je odrzao! Fenomenalno!
Prebacite Pink braco Muslimani,predcednik.Makron ide live,govor je fantastican Makron je uz Srbe,,nestvaran govor svi su soku,Vucic vratio prijateljstvo sa Francuzima koje je bilo staro preko 100 godina,ovo je nestvarno prica i na Srpskom.
@Celzi 180 godina od kada su Srbija i Francuska uspostavile diplomatske odnose!
Zar nije trebao Macron danas povuci priznanje Kosova ? Hahahaha... Jel tako reko onaj Ministar "kafanska pevaljka".Ne znam sta je Macronu danas pjevao na uvce, ali sto se tice šizofrenog djikanskog haluciniranja tu je bez premca.
Zbog sfog fašizma koje je provodila i koje provodi po ćitavoj bivšoj Jugoslaviji već 30 godina srbija je danas najomraženija,najsiromašnija i najzaostalija država u Evropi.
Nije slućajno Amerika napravila največu Ameičku vojnu bazu u Evropi na Kosovu u gradu Ferizaju i največu Američku ambasadu na Balkanu na Kosovu u Prištini jer Amerikanci smatraju Albance liderima na Balkanu.
Nije slućajno Amerika napravila največu Ameičku vojnu bazu u Evropi na Kosovu u gradu Ferizaju i največu Američku ambasadu na Balkanu na Kosovu u Prištini jer Amerikanci smatraju Albance liderima na Balkanu.
Srbija zna da neće nikad ući u EU dok ne prizna genocid koji je izvršila u Srebrenici nad Bošnjacima,dok ne prizna Republiku Kosovo ,dok ne udje u NATO i dok ne izvrši decentralizaciju vlasti na ćitavom teritoriju srbije.Srbija je nedemokratska zemlja dok je centralistička zemlja kao što su Rusija,Venecuela,Nikaragua,Bjelorusija,Kuba.
Srbija od Francuske kupila 18 sistema mistral sa ukupno 50 raketa.
eva ras se nada da ce upoznat makrona
Makronu zar vam vise nisu dojadili ti beskonacni i bespotrebni razgovori.Puno je lakse i za vas da ovu trakavicu vec jednom okoncate uz njihovo obostrano priznanje u trenutnim granicama.Necete valjda i na Kosovu napraviti gresku koju ste napravili ovdje u BiH.
Kosovo je urafilo najpametniji potez sto je dopustilo da najjaca scjetska sila dodje im u dvoriste. Sve ostalo je demagogija. Macron, Merkel samo plesu kako amerika scira
Sci ste vi kutoni za trumpa i ameriku coje je kosovo. Poflautajte mu
Merkel novo zaštitno lice tete Vegete, u sve se miješa.