Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidis ti ovo. Treba kuci dizati tegove.
Nema šta, Crna Gora od turističke postade teroristička destinacija. Pobiše se braća zbog droge, neće imati na koga da se Milo osloni.
@zgembou to vuce korijene iz 90 tih.. Milo je dobijo dozvolu za sverc cigareta..na Taj nacin se rusi Slobodan M. ..kasnije se momci okrenu kokainu.. kad napraviš 200 milijona nema granice.. mislim da je ovaj sukob između oba dva klana sproduciran od neke trece strane
Dobro je dok nije ispred biblioteke.
Moj Andrija, rahatniji si bio pod vodom al eto.. (Nagradjivan vise puta za ronjenje )
Vjerovatno neki srbin to uradio...
Pa logično. Ovi teretanci mi i liče na ove što se rokaju utokama.
Haj falim te Boze, znaci stanje se pocelo normalizovati u Crnoj Gori.
Nije to vijest. Vijest bi bila da je ubijen ispred biblioteke.
BiH je za Crnu Goru izmislila pravnu državu.
Jel ovo repriza "srpskog svata" u Sarajevu? Malo im treba..
Nabildavanje polako gubi smisao, utoke preuzimaju primat
Navodno je bila nesuglasica jel Jérôme Lejeune znanstvenik koji je prvi primijetio kromosonski poremećaj kod oboljelih od Downovog sindroma ili je to bila Marthe Gautier!
Cetinje opasnije od Bogote