Bivši premijeri susjeda
0
"Laž je da je Hrvatska dijelila BiH"
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako samo lažu.da nisu.Pa naravno,da jesu,i to uvijek,od 1878 na ovamo.Predzadnji put Cvetković-Maček.zadni put ona dvojica Zloba-Krivousti,i sad Čović-Dodik.To je historijska činjenica,i to kontajte,da je tako.A hoćemo li Bošnjaci to rahat gledat? Pa naravno,da nećemo,i mi konja za trku imamo.....Velika se je zametnula kavga,da brat brata poznati ne može....Vlasi viču Jezus i Marija a Bošnjaci Tatar i Alija,neće njima pomoći Marija,kud naljegnu Mujo i Alija(Hrnjica i Đerzelez) Učite,učite i proučite svoju prošlost,svijetlu i potisnutu,od komšija naravno.....
@realan ma ja ba vama i odgovara uloga domacih izdajnika i kolaboracionista. ostalo vam od predaka jos od turskog vakta. pogresan genetski kod ili nesto trece? ja ne znam sta ti mislis al po meni je neuporedivo gora i negativnija uloga domacih izdajnika i kvislinga od one koju su imali Hitler i Musolini...
@Jack, nazovi ga kako hoces, ja ga nigdje ne branim niti ga imam raloga braniti....clanak je valjda o odnosu Hrvatske (a eto ja sam ubacio i Srbiju radi komparacije) prema BiH.
@realan jarane ako je po toj tvojoj logici onda je bez svake sumnje Alija Izetbegovic preuzeo ulogu Ante Pavelica.
kyrbla je hrvat, koji protura lazne teze. providan si buraz, nit je alija htio rat, nit srbiju ili hrvatsku moze bilo sta oprat od agresije.
@realan slazem se sa kyrbla u potpunosti...ja nisam Bosnjak ali tvoja je ogranicenost ta tako predpostavljas samo zato sto nisam spomenuo Aliju...da bar rece balkanska ogranicenost pa hajde...ali jok vi volite u torove pa tamo i budite
@kyrbla ovo je NAJPAMETNIJI POST sto sam procitao na ovom sajtu .. poslje ovoga mozemo samo nastaviti da pricamo o Dzeki i njegovom buducem transferu
@ kyrbla, u srz, Hvala lijepa.
zapitaj se gdje bi eu bio da su svi bili \"realni\" kao ti? komentar iznad tebe je malo blizi realnosti. ali isprani bosnjacki mozgovi su daleko od realnosti.
Zapitajte se gdje bi Njemci i Talijani bili danas da su posle II svj.rata \"branili\" drzavne interese i negirali zlocine Hitlera i Musolinija. U balankaskim ratovima Slobo je Hitler a Franjo je Musolini....Hrvatska bar lagano dolazi pameti, Srbija je beznadezan slucaj.
Nama su rekli da je Bosna samo nasa a da Srvbi i Hrvati imaju svoje drzave. Eto zato je izbio rat. Kriv je i nas Alija sto je htio rat a ljudima pricao sarene laze. Sve ostalo nema smisla da se raspreda. BiH vise nikada nece biti sot je bila niti ce biti nasa ni njihova...bice nicija i ocito nikakva...
BiH su pored srba najvise djelili bosnjaci !!! I ova podjela to govori !!
U haskim presudama crno na bijelo stoji hronologija desavanja u BiH - pročitajte presudu Dariju Kordiću. U toj presudi na engleskom jeziku stoji da je Hrvatska bila strana u ratu i to s ciljem rušenja Bosne i Hercegovine. Djaba ova usta.ska goo.vna sad urlaju, njih je historija vec osudila, jer buduci svjetski intelektualci kada pisu knjige, koriste izvore sa kredibilitetom, a to su verifikovane cinjenice na sudjenjima sa dokzima, a ne neke budalaste izjave paranoika i fassista. Uostalom pogledajte film BBC-a Warriors, sve ce vam bit jasno.
Ne nisu dijelili nego su htijeli \"utopiti\" dijelove Republike BiH u Hrvatsku! Kao sto je poznato samo sto se negira svim silama da u BiH nikad nije bilo Hrvata a ni Srba! to se sve naknadno stvorilo pod pritiskom Vatikana i Moskve u vrijeme propadanja Osmanske imperije! Sto se \"srba\" u BiH tice njih srbima ne naziva ni njihov Ilija Garasanin u \"Nacertanju\" vec sav narod zove BOSNJACIMA sto je notorna istitina! Negdje u to doba stvaraju se i Bosanski \"hrvati\"! Ako vam se ne svidja BiH svi ti \"hrvati\" i \"srbi\" selite,brate mili u maticne domovine, Srbiju i Hrvatsku pa tamo budite ono sto zelite ali bez i jednog pedlja Bosanke zemlje!!!
sad nije niko dijelio Bosnu. sta li je onda Tudzman radio u Karadzordzevu sa Milosevicem.Kako onda pade Bosanski Brod,Modrica,Odzak i Derventa.Pali da bi vam Srbi vratili Maslenicku prevlaku...sad se svi pravite budale bolje vam je da sutite.