Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, Lavrov misli na Veliku Albaniju u tzv "non paperu" - kad kaze da su "opasne igre"
To je njihova politika negatora genocida, Bosne je bilo prije vas i biće je i poslije vas 🇧🇦⚜️
nija vam rusija posla pismo-raspada već Timoty Less britanac a EU to ima kao svoju smjernicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!" -Husein-kapetan Gradaščević
Prvo ovo nije igra čuj to su opasne igre
Jednom nogom u grobu a drugom diplomata zemlje koja ubija svoje opozicionare.
Sretan nam dan naše časne Armije RBiH ! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Odvratne face
Mirno ukidanje entiteta i mirno proširenje BiH do granica Bosne srebrene.
mamu ti jbm.
Mali šengen je spas za sve nas, osim hrvatske. Zato hrvati i rade na tom da mali šengen ne uspije.
Ma nabijem tb i mali shengen na mog velikog tukija.
Nek mi plati da mu kažem gdje imaju kosti dva rusa.
Ne postoji nikakav non paper, to su budalestine i izmisljotine. Cilj je samo izvrsiti pritisak na Bosnjake da udovolje Covicu da mu bude izborni zakon po volji sto se nece desiti!! Jer prekrajanje granica neodgovara ni Hrvatskoj niti Srbiji. Hrvatskoj nikako neodgovara Velika Srbija, niti Srbiji Velika Albanija jer bi time izgubili i ne samo vec izgubljeno Kosovo nego i presevsku dolinu i Sandzak a vjerovatno i Vojvodinu.
100 puta ce se agresori razmisliti kada pomisle da dignu ruke na Bosnu I Hercegovinu, jer su i kada su bili visestruko mocniji od Bosnjaka polomili zube, tada kada su bili cetvrta sila protiv golorukog i neorganizovanog protivnika, tada kada je Sarajevo bilo pod opsadom, tada kada su agresori bili na brdima. Sada je situaciji 180 stepeni drugacija. Bosnjaci su organizovani, Sarajevo slobodno i povezano, i sada su Bosnjaci na brdima i gledaju agresora na dlanu.
Koja 4 sila? Jesu to bajke za laku noć?
pnrtscr.com/tqtl4w evo vam slika i prave istine
priča li neko nešto na temu "non CORONA"
zar si živ LAVOVE, stari brendu iz Zvečeva
*pardon - BADELA:-)
Koji dvolicnjaci uzasno, od Putina preko Orbana i Janse koji su njegovi mudolizaci se i radi na destabilizaciji Balkana i Europe prizivanjem raspadanja BiH. Jasno kao dan
Ovo je ozbiljna politika i samo ujedinjeni mozemo protiv ovih belosvetskih mamlaza...koji su zabrinuti vazda.