Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posle pročitanih komentara-treba reći Oprosti im Gospode ne znaju šta čine.Ubedjen sam da se ljudska veličina ogleda u tome što sam uvek smeo otići bezbrižno u bilo koji grad,selo,varošicu bivše SFRJ,da ne strepim od bilo koga,ili da me iko popreko pogleda bilo da je on SRBIN,MUSLIMAN,KATOLIK,JEVREJIN...zbog bilo kog mog dela ili postupka prema bilo kome u prošlosti.Srećom ovakvih devijantnih likova ima u svakom narodu zaista zanemarljiv broj.
ma osuneticu te ja kad tad
J.e.b.e.m. ti majku i seku
male poturcene spodobe, uzivaju u tudjoj nesreci.
yebiga balye. poceli ste vrijedati srbe od prvog komentara, pa sad prizivate admina. pogledajte prva 3 komentara... , a jos bi ratovali. koga bi ste poslije prizivali u pomoc.
MI SRBI NAJVISE KARAMO SVOJU RODJENU DECU A I TUDJU SVETI SAVA NAS JE NA TO NAUCIO ZA TO NAM JE ON TOLIKO SVETAC UCI NAS NAJLEPSEM UZIVANJU U CISTOJ NEVINOJ DUSI DJECAKA I DJEVOJCICA
naravno treba da se brisu ovi pogrdni komentari-pogledajmo hronloski ko je poceo i kojom rijecju??? evo recimo treci po redu-pozdrav svim dobronamjernim i normalnim
@pitar Nisi ti omirisao baruta b.a.l.i.j.a.
pošto željezo
Molim da ukinete sve komentare na ovaj clanak...
daj gasite ovo preseravanje kretena,sa-x.
vecina vas je za septicke jame sa svojim komentarima, pa odakle vas toliko izvire. sram vas bilo primitivci jedni izmanipulisani
AKADEMIK neee laaaj miiirannnn paaas miraaaan dobra dzukelaaa miiiraaaan BIH JE TVOJA KUCA u kuuuucuuuuu sad u kuuucuuuu....:)))))))) pun je mjesec pa se uzlajo al\' nema mrdanja od BIH-a!!!
Na svu srecu bez zrtava! Koristim priliku da u ime severoamerickih Srba uputim dobrodoslicu porodici Hadzikandic na povratku Pravoslavlju. Od utorka,su Miralem,Smirna,Armin i Selma nasi Mirko,Slavica,Aleksa i Svetlana. Puno srece u vasoj novoj komuni. Srpska Pravoslavna Crkva ce vam kao i do sada biti,sa svima nama na usluzi. Uskoro i pun snimak KRSTENJA na youtubeu.
boze kretena ..