Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je igrao za Srbiju i kada je bio VP u BiH.
Ma lazu, sjedili, cugali..zaebavali se
Pusili jedan drugom s obzirom da je piskousti derpe😅
Vucic Iskreni Humanitarac na baterije
Ovaj je doveo do nezavisnosti Crnu Goru. Pazi dalje šta se dešava!!!
Iskrenost kao karakternu osobinu za Vucica moze vezati samo dobro ili korumpirani kriminalni mediokritet ili retardiran covjek.
Eh moj Lajcak šta si ti drugo očekivao? Pa ti ne znaš da sa Vučićem možeš imat samo "iskren' razgovor, nije Vučić bilo ko, takvi smo mi na balkanu, samo iskrene razgovore održavamo
Ne smije Vucic fisek iz cjevke ispaliti sve dok je na Kosovu Camp Bondsteel tj nece ispaliti nikad nista to vrijeme je zauvijek proslo to je vise jasno i pticama na grani.
Mozete vi Albancima da glabate kobaju obojica,ne j*bu vas ni za sta ni 1%,oni rade samo po svome a vi svirajte k*rcu.Treba uciti od Albanaca.
Na hiljade je donatorskih konferencija bilo za BH protektorat👌😎Na hiljade okruglih i kockastih stolova , je organizovano na temu KORUPCIJE😎GDJE SU PARE, GDJE JE PRAVDA!??!?! LOZE NAS, KAO I UKRAJINU🤮🤮🤬 KO JE ZAVRSIO U TVORZA!?!?!?!?!?! Cudno, haa!?? 🙈🙈
....Proso rat, a svaka druga recenica povinje sa sigurnost i stabilnost 😂😂😂👉😂