Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sastaka se g...a na jednom mestu
MIševi ste vi. Sve znte kad se ništa ne pitate. Dok ste se pitali teško je bilo uošiti razliku između vas i onih drugih. I zapravo čije ste vi vlade, jer očito je da dok ste vlast ne misliti vlastitom pameću?
Kad su bili vlast stanje je bilo identicno kao i danas.
Sve neki bivši i propali političari. Koga briga za njih.
Ljudi, oni se samo zafrkavaju sa nama. Ne palite se. Što se nisu ovako gotivili dok su bili na funkcijama. Zafrkancija čista.
lozamasona na okupi, nedostaje im Vucic, ali on ce kasnije da se slika ..
DA NIJE BILO MAJMUNA I IZDAJNIKA SLOBODANA MILOŠEVIĆA, FRANJE TUĐMANA I ALIJE IZETBEGOVIĆA I NJIHOVIH SARADNIKA TJ NJIHOVIH STRANAKA DANAS BI SLAVILI VELIKI PRAZNIK VELIKE I NAJBOLJE DRZAVE NA SVIJETU SOCIJALISTIČKE FEDERATIVNE REPUBLIKE JUGOSLAVIJE
SRETAN 29.XI.DAN REPUBLIKE MNOGIM NACIO SMRADOVIMA I LOPOVIMA SE OVO NECE SVIDJETI ALI NEK SE DOBRO NAPUSHE MOJE NARGILE
@oluja5 MRS EBBO TI ON MAMU ROBIJAS BIO
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
nista manje tenzija nije bilo dok ste vi bili na vlast.......htjeli ili ne.......mi cemo morati biti "neighbors forever"
Ne .enjajte jer čim dođete na vlast svađa i zavađanje naroda.