Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi ko ti brani?
Pridruži im se masni ali te frka da te Kosovari ne ošišaju naćelavo ali ovakva huškanja znamo da najveće iičččkice rade
Ko će takvu budalu i peksijana puštiti na Kosovo nepuštaju kosovari ni Vučiću ni onome vladici srbijanskom.
Slika smrdi.
I ja bi se rado pridružio ali evo moram se kupati, moram drva unijeti pa neću moći stići ali eto i ja bi se pridružio
Ovaj Firaun je zaradio na srpstvu pravu lovu pocev od Slobe do Laktašenka pravo ih opuho.Od filmova koji su katastrofa do nekakvih Andric ili kamen grad,Parka prirode Mokra gora u Srbiji.Djecooooooooooo Firauuuuuuuneeeeeeeeeee
Kusta pao ispod svakog nivoa ljudskosti. Postao je otpad kako po izgledu tako i po karakteru.
Obavezno
Pa ko te sprecava nemanja??? Povedi i vukodlakovog danila, bice vise smrada za kosovsku zemlju kada vas budu u nju zatrpavali.
Maskirani Dabic..... Maskirani Kusturica..
Sin Murata se bori na strani Srba u Kosovskom boju, svijet se okreno naopacke 🤪
Sretno cuturica , znaju Albanci dobro kako treba sa takvima postupati .Kosovo je nezavisno i nikada vise nece biti pod okupaciom tschetonja .
Takvi idioti i idu na barikade
Mozda shvatis da si porijeklom albanac i napravis novi Kosovgrad jbg...stani malo pa ti bi bosnjak al jbg sjetio se da je mozda srbin pa furka bila neko vrijeme...sada je nova geopolitika vrijeme je da budes albanac pa ja jbg...cek mozda i zidov ispane do kraja ma ja ima tih nacija mijenjaj menjaj...
Bujrum
hajde lojavi pokusaj,cekat ce te tamo voda i sapun!!
Auto se upali i ode kod svoje braće smrda
Joj ovih velikosrba, pa idi ko ti brani. ne smiješ pič.o
Onako, razmišljam... od svih naroda u bivšoj Jugoslaviji samo su srbi ugroženi i podižu barikade i ustanke, i rade na uspostavi Srpskog sveta. Pa kontam, jel to uredu ?!?!?
Onako, razmišljam... od svih naroda u bivšoj Jugoslaviji samo su srbi ugroženi i podižu barikade i ustanke, i rade na uspostavi Srpskog sveta. Pa kontam, jel to uredu ?!?!?