Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kusta, nije frka što je popo gej, nego što javno kaki potiv istih...
I zato sto mece maloljetnicima
i zato sto je zapalio dzamiju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pedersko genocidna tvorevina, a Kusturica izgleda isto bio jedna od redovnih musterija, mora da mu je dobro placao....
izgleda da ga je i kusta u usta primio!!!
Kusturica, samo ukazuje na paradox, kako se uzdižu prava homooseksualaca i heteroseksualaca, a na drugoj strani se zblažnjavaju nad tim, sveštenici, popovi i hodže su rak rana čovječanstva, u ime svetih riječi koje izgovaraju,pred kojim se priklanjaju koljena i savijaju glave do zemlje, i svlaći obuća, a ja vas pitam da li je ikad gdje na svijetu biilo većih kradljivaca, nego što su ovi koji izgovaraju svete riječi.
Just a reminder - Nemanja Kusturica, zakleti Titoist, Jugosloven i ljevičar.
...just reminder...ti, 400-godišnji "građanin" :)
Mora da ga je i Kusutrica primio dok brani vladiku.
Kusta,,.."jesi li mu ga i ti produvao..koji put".. smrdonjo :)
Bas se pitam da li bi tako pogani govorio da je sa tvojim sinom bio u akciji. Lijepi serijat, sa pederima, pedofilima,dilerima ubicama i svim nakaradama po kratkom postupku.
Pogresili ste i pokazli da nemate pojma sta pricate, niti da vase ocene nesto znace. Problem je prvo sto se zakleo na zivot u celomudrenosti ili kako u drugim religijama kazu u celibatu. Niko mu ne spori pederastiju vise od heteroseksualnosti, i cudi me da Kustirica lupa ovakve gluposti. Za njega je prvi prekrsaj to sto uopste ima seksulne odnose, zatim sto to radi sa maloletnicima istog pola, i sve dalje redom. Dakle takvih svugde ima i to stoji, a da ga neko mrzi zasto sto je SRPSKI svestenik e to je sramota i samo pokazujete svoju plitkost i ogranicenost... onda mi kaze neko da smo mi genocidna drzava...sram vas bilo...ja cenim i vaseg fratra i muftiju i Alaha i Krista i Hrista...a vi jadni, sta vi volite i postujete? ili samo mrzite? jadan je vas zivot....
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vladika-kacavenda-slavio-dan-nakon-pada-srebrenice/100118059 Da ga poštujem?? postujem svakoga srbina cak naprotiv nemam nista protiv njih, ali četnike ne !!!!!
Koga vise interesuje Kacavenda?
Ubit pedera !
Sve sami sljam i smrad... i kusta i vladika i gligorije i dacic i kostunica i... fuj... gadluk od primitivaca
Nemam ja ništa protiv onih ljudi koji su gej, samo ovjde je stvar o zločincu koji je zlostavljao djecu, i čovjeku koji je zločine u ratu činio (ima ovakvih stvari među svim religijama) !!!
Vladika gej.OK tako mu se svidza pa neka mu bude njegova je guzica u pitanju.Emire i nije frka sto ga branis mozda je tvoja guzica u pitanju.ali nema veze volite se vas dvojca i cijeli svjet ce da vas voli.Sretno vam bilo ali sto dalje od moje avlije.
Jedne godine donio stari dvaes kila oskorusa. Jesam srao te hefte momacki.
Sigurno i Kusturica razmjenjuje njeznosti sa vladikom :D
Molim redakciju da doticnog oslovljavaju na nemanja kusturica i da ne prljaju ime Emir koje je jako lijepo. Sto se tice izjave mozda mu je on rezirao dok ga brani ili je i sam derpe.