Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sribiji nije potrebno priznanje Kosova, niko ne tera Kosovo da prizna Srbiju, niti neko trazi od Kosova da ne urgira protiv Srbije u njenom priznavanju. Zasto Kosovo onda to trazi od Srbije? Sta ce Kosovu Srpsko priznanje? Zasto da Srbija dozvoli Kosovu da udje u UN? Neka to Kosovo uradi bez dozvole Srbije. A ako Kosovo hoce da Srbija dozvoli da udje u UN, onda mora zajednica Srpskih opstina.
Pa nek napišu predlog i pošalju na razmatranje, ko im brani. Ima tu jedna druga stvar, Srbija može da finansira Srpske Opštine na Kosovu, kao što može da finansira i Republiku Srpsku, Albanci nemaju sredstava da finansiraju takav poduhvat u Srbiji. Kurti i ovi Bošnjački ekstremisti mogu samo da kukaju po Twiteru i Klixu i to je to. Srba na Balkanu ipak ima duplo više nego Kosovara i Bošnjaka zajedno, da ne polemišemo dalje.
Bravo Kurti nedaj im kao izadbegovići sto su dali rs,doduse ovdje je bio rat žestok pa se nije puno imalo izbora al evo sad gledajte posljedice,rs entitet koji je nastao na pogibiji i na krvi glavnu rijec vodi,nedozvolite to...... To je i cilj,ubaciti tu zajednicu i nemozez nista odluciti bez njihove podrske.... A nikad je neces dobiti....
Stvar je prosta. Srbija je do ovog briselskog sporazuma imala svoje institucije dolje, ukljucujuci i policiju. Dali su to kosovskoj strani u zamjenu za ZSO. Sporazum garantuju Ameri i Eu, pa onda ovo sto prica Kurti nidje veze.
Sasvim realna primjedba. Sad to treba i zahtjevati
Kurti lider. Saraduje sa SAD, Izrael, ne vadi ga. Naši idu kod Arapa po Hurme, idu nekim Pakistancima