Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nista pogresno rekao.
Jedino sto je privremeno je Srbija. Tako nastavite odose i Sandzak i Vojvodina.
@mebype "Sandžak, srbijanski dio: Bošnjaci = 134.128 (56,94%), Srbi = 89.396 (37,95%).." Ako 135 hiljada ljudi se otcijepe od Srbije, svaka im čast.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Konakovića, Fortu I Nikšića treba poslati Kurtiju da nešto nauče.
Tako isto i Putin razmišlja.
Kakvo god bude unutrašnje ustrojsvo Republike Kosovo srbi će biti getoizirani.Sjeverna Mitrovica ima manje od 10 hiljada stanovnika.Po posljednjem popisu stanovništva na Kosovu iz 2011godine na Kosovu ima 1.47 posto srba odnosno 25 hiljada.Danas srba na Kosovu de facto ima manje od 1 posto.
Uvijek u centar, respekt
probosanske, procrnogorske i kosovske vlasti se moraju udruziti i zajedno i koordinirano lobirati protiv srbije u briselu, eu i sad-u
Ovaj malo pobrkao babe i žabe...
Ma Srbi mogu smatrati sta hoce, masta je jedno, realnost drugo. Samo ne znam sta Srbi vole Ruse toliko, vise im Ameri pomazu oko ZSO, Ameri su dozvolili republika sumska da postoji itd.
Kosovo jeste, CG i BiH nijesu!
Dok se Srbija ne dovede na beogradski pasaluk oni se nece smiriti.
naravno, i Srbija i Rusija znaju da USA ne može dopustiti da nestanu te "privremene" države.One i jesu stvorene da blokiraju Srbiju.
Taman tako,kratko i jasno receno!
Svaka cast covjece sa najvecim mudima sto se tice balkanskih politicara.
Oni to uopće niti ne kriju! Neprihvatanje članstva u NATO i EU vrlo jasno govori o njihovoj namjeri da barbarskim načinom, odnosno raton (a kako bi drugačije) u budućnosti pokušali stvariti svoje bolesne namjere.
Servia kao neki faktor na Balkanu i Europi a od 90tih godina sve manja i manja, i sve manje tanovnistva ima. Buhhahahahaha sile i faktora xD
Bosnjaci otvorite oci realnost sa popisa iz 2013 11.800 km2 teritorije Federacije cine Bosnjaci a ne zaboravite da ima i od ovih 11800 KM2 teritorija (23% BiH) dijelovi naseljeni vecinskim Bosnjacima koji su duboko unutar Hrvatksih prostora i nemaju kopnenu vezu sa glavninom Bosnjackom teritorijom u BIH (Centralna Bosna i Bihacka regija) tako se nemogu ni teoretski povezate sa ovim dijelovima. Tako da komotno se moze smanjtii ovo na nekih 9800 km2 ili 19% teritorija BIH i to je realnost.
siptar pravo u sridu...To i jeste problem sto nismo dio EU