Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpska posla
Pa i budala zna da su to mitomanima dozvolili EU i USA trećerazredni diplomate. Na granici Kosova i Srbije je KFOR a kosovska policija ne može 300 metara do granice. Znači Lajčak i Eskobar su dozvolili da mitomani sa terencima uđu 1km u teritoriju Kosova i otmu policajce.
"agresija Srbije" kakav klovn ovaj Kurti. Pokušava da glumi Zelenskog. Tragikomedija.
Kaže Vučko neki dan da strane ambasade donesu svoje detektore laži, pa ispitaju policajce koji su uhapsili specijalce sa Kosova, kao da se utvrdi istina. Hahahahahah pa kod Srba detektor laži pišti kada govore istinu a ne kad lažu. "Lažu zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda njihove urođene inteligencije. Lažemu stvaralački, maštovito, inventivno. Laž je srpski državni interes. Laž je u samom biću Srbina."
Ubuduće, pojačati prisustvo albanske policije. Dobro da to može, a i moći će ako se uspostavi zso. Zato, možda je Rama u pravu kad smiruje Kurtija, jer kako god nije na vidiku loša solucija za Albance.
Ma ljudi lepo ručali i krenuli u Srbiju da beru pečurke i cveće, a završili naopačke, tako što su jeli travu (pošto su preskočili salatu uz obrok Srbi ih velikodušno počastili uz brabonjke lokalnih ovaca, a možda je i neki medo ostavio uspomenu za njih).
231 vi u Bi H i niste isto sto ovi na kosovu. Za ove tamo se moze reci da im je srbsko porijeklo ali za vas nikako isto koliko smo mi turci kako beog. politika kaze razlika je u tome sto vi ako se osjecate tako imate izbor jednosmjerna karta za sumadiju ili vojvodinu. Mi niti znamo turski a nesto ih prevse ne mirisemo, na kraju krajeva pogledaj ko vise lici na njh.
Koga je još briga za dokaze moj Kurti!
Netreba puno pametovati za troicu odma trista odvest u brda albanije i zna se ,shtëpi e verdhë, zuta kuca. Zao mi je naroda ali vrijeme je da dodzu pameti da im beog. politika vec 35 godina nedonosi nista dobro. Kad nemogu sami da skontaju treba ih nauciti.
A što nacista nije objavio šta je sa pohapšenim Srbima?
Misliš kriminalci,po nacionalnosti srbi.
Neozbiljna policija koju hapse za vreme rucka. Sprdnja.
Kobre su vojno-policijska jedinica, što ne umanjuje njihovo vojništvo, ali amplificira njihovo policajstvo. Stop beogradskim lažima! Serbianische komunistische banditen RAUS
@gooUser jesam, ko ti je kriv kad nisi radio ausbuilding
@gooUser RAUSbuildung
Kurti se dalje bruka.
samo se srbi ne mogu obrukati jer oni su to podigli na visi nivo, obraz i ljudskost amputirani pri rodjenju.
Bruka se sa dječijim opravdanjima, u stilu: zaglavio se u liftu, prespavao, napao ga pas na putu do škole itd. Nisu mu turiste uhapsili.
Tako to radi pravi predsjednik!
Breakfast at Tiffanys ?