Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li sad američka ambasada biti jako zabrinuta zbog izjava Kurtija ili je samo zabrinuta kada Bakir ovo isto govori?
Realno da vam nije bilo Amerike i NATO pakta završili bi isto kao i Srbi iz bivše RSK. Ameriku i NATO da slavite kao državni praznik.
vi ameriku i NATO mozete da slavite jer se banjaluka lagano pakovala za egzodus....
Kosovo je ko ona civava kad laje pa je uzme u ruke neka stara milfara pa kaže smiri se cukica moj.
Hahahah, naletite na civavu ako smijete onda :)
Ne verujen u ratno rješenje, ne verujen da su Srbi toliko ludi, jer bi to bio rat s velikim gubicima, posebno one koji napadaju.
Iskreno, ne vidim neki drugi scenario nego širenje sukoba Rusije sa svojim saveznicima Kinom itd, protiv Zapada, otvaranje novih ratnih žarišta koje NATO više ne bi mogao nadzirati.
Gledam onaj helmcast srpski kanal na youtube-u. dvojca mulaca žicaju srbima lovu preko live streaminga a lafo za donbas. Pomaže im nazovi srpski ratnik Dejan Berić koji vidi čuda više provodi vrijeme na youtube-u nego na ratištu i naravno žica lovu za "sirotište". Pa kakva je to Rusija država da sirotište ne mogu voditi i finasirati. Ovi Srbi danas nemaju ni časti ni poštenja dragi Kurti, metka nisu vrijedni to je obična nepismena rulja.
Što bi onaj ludi Bulervar rekao, nepisemna SNS sirotinja, krezava ,na pašaluku.
Je li Vucic zguzio Spanca nakon one romantike?
Ama ne smiju oni nista jer ce dobit po labrnji kao i uvijek.Iza vas je jaka i mocna Albanija.Kakvi njihovi folklorni jadovi.
Meci tablice Kosovo, kraj price o Kosovu za Srbe.
jedino ako ce vas nato braniti
Kosovo i Albania de facto već egzistiraju kao jedna država.Unificiran je školski sustav i energetski sustav,imaju zajednićke ambasade po svijetu,imaju dvije vojske koje egzistiraju kao jedna vojska jer imaju stalne zajednićke vježbe,naoružani su do zuba Amerićkim naoružanjem i educirani po NATO standardima,imaju monetu EUR-o,svoju himnu,ustav i nema rominga ni carine izmedju Republike Kosova i Albanije.Kosovo ima prema srbiji granićne prelaze i carinske postaje.
Nit Kosovo ima snage za rat nit Srbija moze da napadne nekog. Na Kosovu se pola nacije iselilo. Citave porodice. Srbija je u ekonomskom mraku. Sa ovim izjavama samo trujete narod i ko cobani vodite svoje stado…
E moj Kurtone nadaj se ti pomoči drugih.
Pravi lider !!!
Srbija nema šanse da na Kosovu šta pobjedi iako ima puno oružja dok je ta državica pod NATO štitom.
Srbija bi ekonomski se vratilanu 90 te, a pola srbije bi jedva cekalo rato da mogu pobjec na zapad.
60-e su najbolji period u istoriji. Ko zna zna
sa cim ce napasti i ko ce braniti