Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama u BiH treba jedan Kurti.
Udar na bošnjake, izdajnički komentar jel tako sda botovi
E cuj zasto ne vjeruje americkoj garanciji ? Pa zato sto su bosnjaci vjerovali, pa sta su dobili... pa i dan danas, evo Amerikanci preko Schmidta guraju Dodika, a kod nas razne jedanaestorke, devetorke, osmorke, sedmorke...
ZATO NAŠ ZELENI KAŽE AKO SRBI NEĆE U NATO - NEĆEMO U NATO !!! FUJJJJJ
A trojka potpisala da odustaje od NATOa. Cak daju drzavnu imovinu pardon NJIVE.
Bravo Kurti, nikad nemojte pristati na bilo kakav nametnuti dogovor. Dobili bi kancer i degenerike kao ovaj štakor bulevar i takozvanu rs koje ćemo se i mi kad tad riješiti, silom, silom. Nećemo milom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nedajte jbg
Nedaj i Kurti ništa . Samo jedinstvena Republika kosovo.
Najaci politicar od TiTa na ovamo..
Kad nemaš argumenata onda žrtve genocid a 97 posto stanovnika albanci.mada ovaj procenat im daje i pravo za tvrd stav.
POLITICAR Decenije zivotami, svaka cast Kurti kapa dole i nedaj se
tako je.samo ostro sa Cetnicima.samo ih gazite
u nas su kurtoni a na Kosovu Kurti...
E cuj zasto ne vjeruje americkoj garanciji ? Pa zato sto su bosnjaci vjerovali, pa sta su dobili... pa i dan danas, evo Amerikanci preko Schmidta guraju Dodika, a kod nas razne jedanaestorke, devetorke, osmorke, sedmorke...
uvalio Kurti kruti i ne ebe živu silu...jak lik
Da je nama ovakav jedan, a ne sve pi*kice koje potpisuju od Daytona do danas šta god im se gurne pod nos, radi ličnih interesa.
U Beogradu je 1991 godine živjelo 280 hiljada Hrvata,280 hiljada Albanaca i 200 hiljada Bošnjaka. srbija danas skoro i ne spominje prisustvo ove 3 nacije u Beogradu.U srbiji živi de facto 2 miliona ROMA a srbi ih prikazuju da ih ima samo 100 hiljada.Dobro je rekao Dobrica Ćosić niko ne laže kao što srbin laže.
De zapali dioksija i odspavaj malo.
Amerika i radi na tome da nebudu samo Albanci(to jest Muslimani vec da to bude i krscansko) kao sto su u BIH napravili. Nedaj Kurti imas pravo nedak tim licemjerima Americkim oni su nam nasu Republiku BIH ukinuli zbog Muslimana Allah njih ponizio Amin
Kako srba nije stid kad srbi u sjevernoj Mitrovici već 24 godine ne plaćaju poreze,struju,vodu,telefon ,primaju plate od Kosova i srbije i takve privilegije nema niko na svijetu.Dosta su srbi 100 godina u dvije bivše Jugoslavije-srboslavije imali najveće privilegije u odnosu na druge narode.
Problem zapadnjacima je što Kurti i ekipa oko njega nema oraha u džepu, ne mogu im ništa podmetnuti niti ucjenjivati. Eh sad usporedite to sa Bakirom i ekipom oko njega, Nikšića i ekipom oko njega...užas
U Beogradu živi više Albanaca nego srba na Kosovu.Albanci su u Beogradu građani drugog reda,nemaju škole na albanskom jeziku,nemaju masmedije na albanskom jeziku,nemaju nikakakve institucije albanske ,ne spominje ih niko a 1 posto srba koji živi na Kosovu traže mono srpske opštine koje neće nikad dobiti.