Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolinda, svali i ovo na radikalizaciju islama u BiH, i boli te patka ....
Na ovakvu tragicnu vijest, tek pokoji normalan, ljudski komentar. Ostalo sve jad i cemer isprepleten bolesnom politikom. Sto reci?! Nemam vise rijeci! Razocarali ste me kao ljudi do boli! Do gadjenja! Ma, fuj!
Draga Kolinda sta ti ovo rade Hrvati po Zagrebu dok oblakavas Bosnu po svijetu?Samo se sjeti sta su radili u Ahmicima,kobilo lazljiva.
Da je Bošnjo ubica, Kolinda bi rekla da je terorista.
Pa bit ce da je tako
Pocinio samoubistvo
gluho bilo!
katastrofa tragedija bas..
Pu majku mu jeb*m. Strašno za pročitat. Nego hoće li i ovaj ubica svoj dom pronaći u BiH kao i stotine hiljada drugih Hrvata? BiH je Sigurna zemlja za ovakve ubice.
ma pošipu ti svim stanovnicima BH
Eeee kolinda tuko ohrndana ...
Evo citam index kazu frajer sebi presudio. Strasno
eUropa
Zao mi je sto je doslo do toga, narod BiH se solidarise sa vama. Nadam se da cete privesti licu pravde tog pocinitelja, i da ce pravda biti zadovoljena.
https://ads.suprnation.com/redirect.aspx?pid=16272&bid=1491 Popravite se malo poslije tužne vijesti
Bitno je da Bosna i Hercegovina nestabilna država. Kolindi treba objasniti da se pozabavi problemima u svojoj državi jer ovo je 4 sličaj za koji znamo u zadnjih 5 mjeseci. LP
Ma sigurno neki teorirsta bio, mislim ako ga uhvate da je musliman hahah, eto ti kolinda jebote tvoja hr
jesi mačak ... pravi.. pa u Hrvatskoj su predsjednički izbori ,i sad se takmiče ko će gori bit prema bilo kome.. (kandidati) ..a ovo je klasičns tužno okončana prvo ljubavna,pa porodična i svaka moguča drama...
I Gačiću su stali u kraj. I tebi će psihopato, nečovječe. Bilo kakav problem se ne može riješiti ubistvom..