Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ljudi kakvi su nekad mangupi ovi Srbi bili, A evo sad Albanci nece ni da pricaju s njima. bas zalosno
ne postoji kriza u dijalogu prištine i beograda. oni nikad nisu ni imali dijalog. velika greška srbije s kraja osamdesetih. od domaćina do posluge, otprilike u to bi se mogla svesti povijest srbije i ostalih balkanskih kvazidržava od devedesetih do danas.
Drk*a Mara bumbara !
Pa šta tu ima bit nejasno - Kosovo je praktično država. Priznala ga Amerika i haman 100-tinjak država. Prije ili poslije srbi će podviti rep i to je to.
@novi.dan.nova.nafaka Nema tapije za tu njivu niko osim Srba a oni su iz tuđe države znali osloboditi okupiranu svoju! Samo ti nečitaš istoriju a u historiji od septembra 93 to ne piše!
da je Srbija pametna kao sto nije.....davnih bi dana siptarima predala na pladnju nezavisnost.......i predala ih evropi........pa neka malo evropa bere brigu o njima i nek vidi kakav je to narod
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemamo ništa protiv velike Srbije ,ali neka je prave na sprat ....Abdulah Sidran.
@novibosman345 To se avdo otrijeznio?!