Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto sto se branite pokusajte da ucinite nesto da sprijecite izdavanje pasosa kriminalcima koji brukaju vasu zemlju.
@ jope hamo: svrsim najstarijoj hadzinici iz tvoje familije u nos ! onoj starosjedilackoj koja te takvog maj.muna okoti.
Hehehehe, vidi Kacunka i pametnog mu komentara, blago njemu, ima mozak ko plivadon, nisam glupljeg levata nikad vidio dedina mi suneta...
Semso i Senad, dva airli bosnijaka. Oni sve sto rade, rade sa halalom!
@jope hamo hamo, jope ti se nayeebbeem faamilije hadzijske loyaave musave prljave
Slazem se Hikmete, to je vlasko-ustaska propaganda...
ma sigurno lazu, nijedan musleman ne krade, to je neka propaganda...
alo prolaznik, moja famijija je sarajevska starosjedilačka al nisam k.u.r.t.o.n ko ti BTW. moja je familija hadžijska ;)
Najebace nam Semsa i Senad,uh sto volem...
_eb.em li vam ma.mu kar.avl.asku. jedva docekate nesto ovako da ospete. a tebi @ hamo se.stru kr.vavu onu zapadnohercegovacku. iz imena ti sija da si kam.enjar, ma.ter ti us.ta.sku. aj kako vas mr.zim smr.dlj.ivi vl.asi.
I ovu vijest sam preveo i poslao na mailu EV-u da Bosnjacima ni slucajno ne pomisle dati bezvizni rezim.
loje,poslije skicite ko svinje, kao nevole nas, skupi su, idemo u tursku, nevalja more , nevaljaju plaze, ima jezeva itd... eh, da sam ja tamo.... bilo bi vam po neopranoj...
Ma pravi hajduci.Treba ih opjevati uz gusle.
koja li je ta Semsa... e moj pravopisE
Kada je Semso onda napisete ime a kada je Ivan onda su samo inicijali, jeli to do vas ili u cemu je problem? Kada su katolici u pitanju nisu dostupna imena.