Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enči baraba
Kad uvedu smrtne kazne za degrnerik i doživotne za pitaće se mnogi isplati li se bahatost, ubiješ čovjeka nako ili da ne otkrije tvoj kriminal i par godina VOZDRA
Kriminalcu koji je bio u zatvoru u BiH 20 godina zbog ubistva policajca u Crnoj Gori. Aiiiii, konta li iko ovaj debilni naslov?
Nisam skonto naslov. Vjerovatno bi negdje trebao neki zarez. Ne znam, nisam novinar nit pisac ...
@toh To ti je novi trik naših novinara, nepismen naslov koji nitko ne može shvatit. Pa moraš otvoriti i pročitati članak da bi skuzio sta je zapravo u naslovu.
Klix je najčitaniji portal u BiH. Zato je većina stanovništva polupismeno.
Hebo ti dvojno drzavljanstvo
bolestan covjek! jer kako drugacije objasniti to da ubijes nekoga iz cista mira i da poslije mozes zivjeti s tim. velika bolestina:-(