Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostavite vi svi Bosnu i Hercegovinu na miru
Bosnu moze, za Hercegovinu nisam siguran...
ma ko je dira covjeca evo 25 godina... u tome je problem, svi je i ostavljaju na miru, zaobilaze u sirokom luku...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
odavno nisam vidio odvratnijeg čovjeka
...prikriveni ujo
ovaj covek je bolestan,psihopata. ne zna ni o cemu drugom da prica osim o srbiji. mentol.
Pisam i jedne pa i druge ista govna
nemoj im savjetovat nista,5 godina su rusili hrvatske gradove i palili i ubijali,nalupali su cifru u jasenovcu do 750 tisuca,mitomanisu sa svime,kovacu reci im odgovonro hrvatska je u eu,u nato-u,miljone turista,prekrasna zemlja,bez mmf-a,ovisi od sebi,ovi istocni romi ovise od rusije,huskaci svih ratova,(izgubljenih),reci im ko miki da su saka jada!!!
Ministar a priča viceve ! Hrvatska treba narodne izbore !
Gdje ove ustase nalaze ovakve budaletine.
Nema vece agresije od propagiranja ideja Ante Pavelica koju zagovara ovaj tkz ministar inostranih poslova i negiranja postojanja genocida nad Romima Jevrejima i ostalim narodima za vreme NDH koju propagira HDZ i ovaj ministar
Nasi suaujedi zajedno sa domacim izdajnicima i tajnim sluzbama ugrozavaju suverenitet i teritorijalni integritet medunarodno priznate drzave.
Pišu li hrvatski mediji o izborima u BiH, ko mi o njihovim:)
Gargamel je rođen za ministra vanjskih. Rođen i stvoren za to.
I mi vama isto savjetujemo kao i Srbiji da oboje odjebete vise od Bosne.
Hrvatska i Srbija su garanti u daytonskom sporazumu koji neki nazivaju ustavom BiH. Bili ti svom garantu tj. zirantu kredita rekao da odjebe??
Rado. Koji racku cvilite da se spajate na naše autoceste ? Koliko vas ima naše državljanstvo? Odskakućite!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HDZ POLITIKA VELIKOSRPSKA IDEOLOGIJA nema razlike.Kakva je bila razlika izmedzu Tudzmana i Milosevica sem u godinama
Ne mogu više ovo izdržati, moram vam citirati kako je na sličnu situaciju reagovao premudri Mao Ce Tung: Ako zavućete ruku u gaće i napipate buket jaja, budite sigurni da vam je kalsni neprijatelj već duboko zašao u pozadinu !
...neoustašluk :))
.....pošteno napiši ono što svaki prosječan srbin uvijek misli......svi hrvati su ustaše.......
@Conte 03 ...ja znam koji nisu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da ne skakuću okolo, ne bi ih niko ni primjetio. Ko pušta ove budale u medije?
Na zalost, Srbi nikada nece postati prava nacija u pravom smislu te rijeci sve dok je akademci sa sumnjivim diplomama ne prestanu hraniti teorjama zavjere po kojima su svi zlocini Srba opravdani i imaju svoj povijesni smisao a svaki pokusaj da se ti zlocini kazne i dovedu pred lice pravde tumace kao " napad na srpstvo". U Srbiji se kvazi-experti utrkuju ko ce bolje braniti srpske interese i ko ce bolju teoriju zavjere izmislitia pri tome nemaju nimalo samokriticnosti i svi srpski zlocini su itekako opravdani. Na zalost imaju podrsku retardiranih medija i onih kojima ovakva duhovna bijeda srpstva itekako odgovara.
@ISTINOMprotivLAZI Mile je pragmatičan čovjek, nudi nove ideje, a ovi imaju kompleks od Srba, pa samo Srbi, Srbi Srbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Tako je!