Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpskoj gluposti i bezobrazluku nema kraja
Nemoj da si zlurad nego procitaj BBC online vest u vezi sa ovim. Prema ovom clanku srpska bespilotna letilicia \"Vrabac\" rano je uocila polazak siptarskih specijalnih trupa iz Pristine prema administrativnoj granici.Tu su im etnicki Srbi pripremili zasedu, opkolili ih i zatrazili predaju.Neki su se predali dok su neki pruzili otpor.Pri tome je poginuo jedan pripadnik pristinskiih snaga dok su dvojica tesko ranjeni.
Po sred cela! Sve glave da im poskidamo sa ramena, bre!!!
Jeste vi Bosanci glupi pa to ti je. Zato ste tu gde jeste. Cim je Amerika tu , Turci kolo vode... Nijedno carstvo ne traje vecno, nestace i taj vas pandur iza ledja...
da vam kazem, ko od naroda seljaka ima snajper? NIKO, sRBIJA pucala sa crnom strelom iz Srbije i ubila coveka, popizdeli ovi u Beogradu, i sad ce da viditetu je kopnena zona bezbednosti sa srpkim bazam i vojnicima i specijalcima u punoj ratnoj spremi, bice velo i tuzno!!
Sve ce vas moj rodjak Taci potrpati u hladnjacu i odvesti u Albaniju na malo vadjenja organa... Majku vam fasisticku samo zato sto pricate slavenskim jezicima.
@gardjanin. S.i.k.t.e.r more, samo gubim vreme ovde, a ja svoj sat skupo naplacujem Sabahudine. Hvala bogu sto sam Srbin, to je moj zakljucak.Zbogom
NE VRIJEDI SLIJEPOM POKAZIVATI I GLUGOM PRIČATI.....
@gardjanin: To je sve sto imas da kazes, e moj Sabahudine, e moj mamlaze islamske veroispovesti. Pa da, BILO, BILO, BILO nekada i nikada vise biti nece. To pokusavam da ti impliciram u taj tvoj pileci mozak. Mi smo se vekovima razisli, iako zivimo u istoj zemlj. Mii imamo sve MANJE i MANJE toga sto nas veze, a MNOGO toga sto nas razdvaja.
KONSTANTNO SPOMINJEŠ BILO BILO BILO ... BILO NEKADA DAVNO....
nek si otpadcima rekao....njih u Bg nazivaju otpadcima znam iz prve ruke
@gardjanin Evo tipicni Mujo se javlja. Znas kada sam bio bosanki pravoslavac, kad si ti bio bosanski bogumil, e tada. Kada je Bosnom vladao nama vrlo dobro poznati i cenjeni Tvrtko Kotromanic. Kada je Bosna bila Bosna. Od dolazka Turaka, mi se orijetisemo na drugu stranu, odlucili smo se za drugi put, ali jos uvek nastanjni u ovoj zemlji. Bosna pre Turaka i posle njih ne moze da se poredi. RS je faktor (fino je to rekao Dodo) i to se promentii nece, svidjalo se to nekom ili ne.
NISI TI NIKAKAV BOSNIJANAC , NI BOS.NJAK, NI BO.SANAC, NI MU.SLIMAN- TI SI PODGUZAK SVAKOK OKUPATORA NA SRPSKIM ETNICKIM PROSTORIMA.
MA NISTE VI NIKAKVI SRBI, SVI STE VI BOSANCI IZ BOSNE BAREM NA OVOM PORTALU. GDJE SI SE RODIO I AKO TI SE NE SVIĐA POKUPI SE I PRAVAC SRBIJA PA BUDI SRBIN (TRENUTNO SI BOSANSKI PRAVOSLAVAC).
Kad ih toliko volite, ovu ljagu od Sipatara, ajmo da ih preselimo sve u vasu Pederaciju, ja sam za. Toliko ste jadni, imam osecaj da samo cekate neku vest koja direktno ili indirektno ima nesto sa Srbijom, zivite za to, a preko puta vam ti isti drze 49% zemllje. Motiku u ruke Bosnjadjerosi, to sto nama zelite nesrecu to vama srecu nece doneti, samo jos vise problema, u tome budite sigurni.
RS-u se blizi kraj :D