Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko je kriv nek odgovara. Bas je roklet ovaj prostor Balkana.
Pa zna se kojih je pun Hag...
Kakve gluposti citam ovde , maltene srbi vratili Kosovo , ovo nema veze sa Srbijom , jednostavno Ramush je krenuo malo van interesa amerike a to veliki ne vole , poslali su mu par prijetnji nije popustio I sada Hag , Ameri kazu mi smo te napravili I moras igrati kako ti mi kazemo , skoro svi znaju da Wasington I Berlin hoce da se ovo privede kraju I stvore sto brze ZSO a Ramus je bio smetnja I zato Ciao , tako je napravljenn I Dayton poptisi ili nema nikakve pomoci vise.
@jerry2347 Vrhunski rečeno my lord, vrhunski.
slusajuci ga u bekim intervijuima, mogu reci da je ovaj covjek sposoban uciniti ratni zlocin
@sanjo87 Zašto jeli ratni zločin osveta za mene nije bosanci su se trebali poslije rata osvetiti ubijanjem ratnih zločinaca i njihovih najdražih pa BIH te ja pitao kakvo bi bilo stanje danas a ne ko p...e ćutiti i čekati nepravedne osude iz Haga.I zaboravite onu MI NISMO KAO ONI. I NISMO ali bez poravnanja računa nema od Toga ništa i pokazala je ova današnja situacija.Za mene največi izdajnici su Sarajevo i Zagreb neka ih bude sramota.
Stigla poruka iz vasingtona da se ukinu sankcije, kosovksa vlada nije poslusala, a taci mudro okrivio haradinaja kao glavnog inicijatora Ovo mu je inace treci put da ga opominju pozivom u hag, pitanje je samo da l im je dojadio ili ce opet da ga puste kad se izvini i zakune na poslusnost
Svaka mu cast! U BiH bi mu dali jos vece ovlasti.
Kapa dole za gospodina!!! Trebali bi se nasi uljebi ugledati na njega
Prvo sa onim Tahirovicem pa sad sa Meskovicem, uma svasta tu u pozadini, da ti se smuci.
Ide malo da se provrti po Hagu i kao i Gotovina ide kući na svečani doček.
Svi politicari balkana su fasisti i treba ih zatvoriti ili ubiti
USA je sa Prištinom završila! Dali je sada na redu Beograd? Vučić, a možda povuće konopac na ispiraču u WC-u i spere Dačića i Vu Lina?
ehh kad ameri zavrcu ruke svi placu😂😂😂
Praviš se mudone sa grande kohones, sad na klupu telac. Kad EU misli ovako i Doda da ohladi? Kad ćete njega ucjeniti kao Haradinaja?
Kod nas se jedino Alija povukao sa funkcije.
Izgleda da ne konta baš brzo nazad čim je dao ostavku...
Baš mi ga je žao… koja ptaraši lopovska faca.
Ramush Haradinaj u položaju kao Samuraj. Ali ako je zgriješio sad će odgovarati. I Hag je bolji nego HaraKiri