Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
siptarija na aparaturi
cemali na infuziji hahahah
mozda ga ufatila saljmonela
Nema ismailja. Jebu ga i bosanci i srbi i hrvati. Odgovorio bi, ali ne moze da se zameri hrvatima. Mislim da se pojede sada. :-)
kod ovih na Kosovu ili ima viška jaja ili ljudi nemaju mašte
u svakom slučaju su 1000x hrabriji od nas
Ovo je onaj sipac sa Kljiksa garant ! Mora da je marno jaja iz pekare u kojoj radi !
dvosmisleno ... :D
je li pogođen
Joj ovi izgleda imaju jaja na bacanje. :-)
hahaha jeste vala mogao se neki fin kolac napraviti. :-) A cigla, mislim da se to doticnom gospodinu ne bi ni malo svidjelo, ne bi se vise nikada u javnosti pojavio.
Ihhh sta bi ja sve mogla da napravim, od slana do slatka, ma hajde. ;-) hahahah Cuj ti bi to tako, ko biva da se ne patis vise s jajima. Dobar si. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
što ga ne gadjaju sa kokom ili ti pilicima ....
Srbi na jajima :D
kokoske najavljuju bojkot zbog jaja