Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Najteže je putovati građanima Pakistana, Somalije, Iraka i Afganistana...'' Čisto i jasno zasto im je najteže putovati.. Bojim se da i BiH jednog dana ne dodje u takvu situaciju!
Lik pljuje na ekstremiste a zeli militarnu soluciju na balkanu. Ajd ga odgonetni.
Crveni pasos je bio pasos, a ovo sada PIH
korisnici diplomatskih pasosa bacaju minuse
Ma, važno je da se može putovat po Evropi sa bh pasošom. Ko ne može po Evropi bez vize, malo mu pasoš vrijedi, tu spada kosovski ili, čak, i turski.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato levatima ne treba pasos za Siriju i Krim.
KOSOVO DO TOKIJA. :D
Pa ko želi da putuje u dve džamahirije (jedna je samo na 23%teritorije)
šipu ga tebra, poklaćemo vas sve
Pa dok je Lagumdžija ministar vanjskih poslova nemamo se čemu nadati boljem....
a njemacki ? mogu se slikat s njim ?
Tražili ste gledajte, a ni jednim ni drugim nije valjala Jugoslavija kad nam je zavidjela cijela Istočna evropa. Otiđite sad u Poljsku, Mađarsku, Slovačku,... (ako imate para i pasoš) čisto da vidite gdje smo sad.
Znaju to nasi politicari pa se na vrijeme opreme sa diplomatskim pasosem svoje drzave kako bi lakse prolazili na granicama .
pouka: ispitaj sve moguće načine da izganjaš neko od "vrijednijih" listova papira :)
Ovo nije problem za 2/3 BH stanovnistva.
TERORISTI !!!! HALLOOOO
Gledaj ti kako nam neko hoće moral da obori - mamu li im jeb**! Kaže:" Srbija je na 37. mjestu s 104 boda, Makedonija mjesto iza, Bosna i Hercegovina je na 44. mjestu, a Kosovo na 88. mjestu." ČOVJEČE IZMEĐU NAS I KOSOVA 44 MJESTA!!! A IZ NASLOVA SAM POMISLIO DA JE KOSOVO 219 A MI 218...
Usput 44 mjesto nije ni malo loše - čovječe pa mi smo među prvoj 1/5 zemalja sa najboljim pasošom na svijetu...
Tekst je tendenciozan i usmjeren isključivo protiv Bošnjaka, jer zna se da bosanski Hrvati i Srbi imaju pasoše susjednih zemalja. Klix je definitivno pokazao ko i šta, danas na članku o proglašenju svetaca "poginulo" je Bošnjaka kol'ko hoćeš a oni što svakodenvno vrijeđaju Bošnjake i muslimane su među najpopularnijim na Klix komentarima.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kada je banana drzava !!!
Nemam za busa do grada, a kamoli pasos.
OBAVEZNO POGLEDATI! http://www.youtube.com/watch?v=KaX93ohjVlY
OBAVEZNO POGLEDATI! https://www.facebook.com/photo.php?v=692939387433726&set=vb.100001530120493&type=2&theater