Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka srbska porodica koja se želi iseliti iz Republike Kosovo, dobit će traktog za prevoz stvari i stoke!!!!! He he he he he he he he he, donacija vlada Republike Kosovo i Republike Hrvatske!
DOBRO DOŠLI u Republiku Kosovo!!!!
Pa nista.. Sad ce TADIC DA SE IZVINE I SVAK U SVOM TORU, KAO I U BiH...
šta je smrdi? no comment a?
srbi zaboravili ste na mene i oluju ne brinite tu je cika ante da izvede oluju 2 :P
eto tako se to radi. malo pomalo i zauzese oni prelaze. sad ce samo jednog dana stranci otic i ostati albanci i kuku vam se onda srbi.
Srbi samo silu poštuju npr OLUJA itd !!!
jedini recept vazeci i za RS, sila backo sila
Prištinski mediji javljaju da su se Srbi sa sjevera Mitrovice u jutarnjim satima počeli okupljati u blizini mosta da izvedu kolektivni saltamortale za Guinness World Records.