Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je srbadija dočela - albanci ih u maricu trpaju ...
@NikosGalis_Speed, sasvim zasluženo.
Ovako ste i vi izvodili iz autobusa 92.godine ,vas junak Milan Lukic.Sta sad hoce serbski" nebeski narod"?Malo po vama onanisu koliko bi trebali!
Ne daju Kosovari na sebe, tako i treba.Ako sami sebe ne postuju nece ih ni drugi postovati.
Srbi su napravili 400 masovni grobnica u Srbiji za ubijene Albance na Kosovu 1999.god. da bi zametnuli trag.Ubijene Albance su prevozili hladnjačama prvo u Beograd da bi mrtvim Albancima u Beogradskim bolnicama izvadili vitalne organe za transplataciju srpskim pacijentima.
Po ovim komentarima se odlično vidi kako bi prošli Srbi u Bosni da nije bilo Republike Srpske...
PRAVDA ZA FORUMAŠE! LISTA BANOVANIH DISKUTANATA: exohora011 Сплића Јулка Савалас Груја(Цане) Немања Матић Uptown.Roscoe... LenoksLujis AMD_procesor MihaelBabayaro wrongfullyaccused alfaljevicar djusna crazy_for_hezzy_ REŠENJE PROBLEMA; -oduzimanje moderatorskih ovlasti Moderatorima 06 i 09 ili diskutantima poznatijim kao Nurija i Svrle
ODGOVOR SVRSKU: LOV NA VJESTICE OD STRANE MODERATORA INKVIZATORA Nije u pitanju moja malenkost (mogu i bez foruma, osam godina imao sam apstinenciju od index,hr foruma) vec osjecaj nepravde koja se cini drugima. Ko ce da vrati nicim izazvanim banovane diskutante i njihove profile, a spisak je poduzi: exohora011 Splića Julka Savalas Gruja(Cane) Nemanja Matić Uptown.Roscoe... LenoksLujis AMD_procesor MihaelBabayaro wrongfullyaccused alfaljevicar crazy_for_hezzy_
teror na indexu dragi bosnjaci svrletargija1 je objavio 17.11.2018 23:34 | 60 odgovora u temi 00 Dobro dosta je bilo. Ti svemirko otvori normalan nick i pisi normalno i prestani da spamujes. Nemojte ga banirat. Na kraju ce radi spama zakljucat ceo forum. Ovo vec postaje abnormalno..spustite loptu na neodredjen broj dana pacemo da vidimo sta i kako dalje. Najveci problem je recaptca Nema nas puno...smirite emocije dok nije prekasno
Koga boli taki za ovo ba..!
jadni sbi hapse ih siptari u "srcu" srbije ahahahaha
Jesmo bijeda postali da je i ovo vijest. Uđem danas u Mercator, 10-15 ljudi nisu pazarili ni 50 km. Dva kefira i kruh, jogurti i mlijeko. Čak se i oko kese razmišljaju. Kako je tek na Kosovu, bande i klanovi , siromaštvo opće i opšte. Ko ima kuveta, Njemačka mu neće teško pasti.
Cije ovce, tog je i planina.
Gotovo je odrali su mu kozu .... ende ..!
Jel poslo onaj ludzak Vucic vojsku na granicu?
Kad posalje vojsku na GRANICU samim tim priznaje Kosovo, inace vojska ne bi bila na granici
@EkstremnaSkrtica Izvini u pravu si. Potpuno sam zaboravio da Srbija ni ne zna gdje joj je granica.
Srbi nece ni struju da placaju na kosovu svi ce u zatvoru zavrsiti, kontaju zivjeti dzabana na kosovu e nece da moze!:))
E kolege moje ko ne zna. Upravo tako je izgledalo izivljavanje Srba nad Kosovarima preko 40 godina, samo maolo gore. Hapsenja, odvodjenja, premlacivanja, a ne zbog kazne nego samo zato sto si Albanac! Mnogi ce reci “neduzan” ali vjerujte za Albanca je samo bitno da si Srbin i nista vise jer su oni tako odgojeni za razliku od nas Bosnjaka koji su brzo sve zaboravili!
Kakvi to Kosovari? Kosovo je srpska rec a ne siptarska.Albanci sa Kosova su siptari. Inace siptari imaju rec shkija, koja je pogrdna ali ne samo za Srbe vec za sve slovene, ukljucujuci i Bosnjake.
@VitezIstine Mozda si u pravu, ja sigurno znam da na Kosovu za Albaniju kazu Shipnija, a za sebe kazu Shiptari ali ako ih neko drugi zovne Siptaru oni se uvrijede. Znas li razlog za to?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)