Komentari (576)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj nebeski narod gdje god dodje popusi ga
@ZaimStrasni Ma nama je dosta i 10% baa noo sikiriki sve ostalo je vasa srpska sveta zemlja al dugo dugoooooo cete jos posjedovati BiH pasos i tablice gledati........hahhahhhahahahha
@ZaimStrasni HAHAHAHA NAJVECA TJESKOBA I MUKA DA SI KOPILE 500 GODINA TURCINI BRKR OPRC.LI SVE srbsko MAMICE , SEKICE , TETKICE
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dosao da siri propagandu i mrznju e tako se to radi .... SVAKA CAST
samo da čestitam braći na Kosovu !
sve vjerujem da bi ti komentari bili na istom fonu da sutra ovako postupi dodikova ili coviceva policija prema nekima koji su iz njihove perspektive dosli da sire mrznju ili propagandu. velike bosnje, srbi i hrvati ipak vole da navijaju uz demonstraciju sile koja nije usmjerena protiv njihovog plemena.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast policijo a i onom ko ih je poslao...
Ovo je iscenirano sve. Specijalci da gledaju u kamere, da se ovoliko sile primijeni, da se tuce poslije "predaje". Ovo je novi film srbijanske politicke scene. Sve kako bi se prikazala nemoc kosovskih stanovnika, pravoslavne vjeroispovijesti. Sjetite se i mi smo sami sebi Markale napravili kao i laganje o broju zrtava itd itd. Budite pozdravljeni
Ama gdje su ti junaci??? Ah da zaboravio sam, ovdje ne postoji mogucnost silovanja, pljacke i napada na neizmogle starce!!! SVE SE VRACA, SVE SE PLACA!!!!!!! Gusite se sad u sopstvenim govnima!
dodik kaze"podrzava srbiju koja je za mir" ovo je za mene provokacija i sirenje nemira.
Tek da se zn, član vlade nije, samo je šef kancelarije mafijaša na Kosovu. A takođe i član klana Dačić, Vulin, Bajatović ( svi SPS)!
tako to qifsa rjesava
Bravo Kosovo... Odcjepiti FBiH od smrdske, dići Bosanski (tzv. Berlinski zid)... Svima će nam biti bolje, neće više biti opstrukcije i mržnje bilo gdje, dovesti investitore, a smradovi neka budu jad i bijeda kao što su bili.. Živjela nezavisna FBiH!!!! Odcjepiti se od smrdske!!!!!
Ovo je samo paradoks na Dodikove prijetnje kad moze on da priča o tome možemo i mi,jer zna našu bolnu tačku, nego odmah negativa, a zašto, klin se klinom izbija.
cijepaj ti glupane, dendi22, svoje gače, moju dedovinu nečeš sigurno! Majmune!
Nista od vecere...
Onoga Vulina treba uhvatiti,gori je od Mladica i Karadzica.
odjednom braca Kosovari a Bosnjaci vise vole cetnike sa Zlatista nego Albance i Sandjaklije ...dokazano
zašto marko na kosovo stiže? al bez zezancije, sta sad
interesuje me sta bi srpaska interventna uradila da albanci ili bilo ko drugi napravi sjednicu u srbiji koja je zabranjena.
ovako ce i mile okoncat.
Kad ce vise glupsoni shvatiti da ulaze u nezavisnu drzavu i da ima da pitaju za dozvolu ako hoce da udju. Ma ne, oni sebi to nece da priznaju, to je jos Srbija, bree, pa kad se nesto ovako desi onda im se razbije o glavu. Tvrdoglav narod, dzaba je...
Tako je Kosovo, odrzite im lekciju!!! Svaka cast i velika podrska za Kosovo.