Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika KOSOVO !
4ever
NA BAZENU SE NVRJ.KUPAŠ UMOTANA U ČILIM. ŠTA FALI I ČILIM JE DIO ISLAMSKO-MUSLIMANSKE TRADICIJE KAO I TERORIZAM,KAMENOVANJE ŽENA,PRISILNA UDAJA DJEVOJČICA(PEDOFILIJA)
HAHAH ima nekih popova što drže po 200-300 djece ispod crkvi pa se izivljavaju na njima hajd neka marama smeta a ovako što neki siluju djecu to se ne prikazje ne daje se mnogo pažnje.
@odred- Ozbiljno pitanje - kako možeš živjeti sa ČINJENICOM da tvojim venama teče krv tvojih mrskih neprijatelja, Turaka? Ili misliš da su begovi koristili kondome tokom spolnog odnosa sa tvojom prabakom? Očekujem ozbiljan odgovor. Hvala
PRIKAŽI ODGOVORE (7)