Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi su inace miran narod i svi ih na Balkanu vole, posebno Albanci, Bosanci, Hrvati i Slovenci.
sarajevo e gdje nađe slovence jadan bio ... gdje si to ti čuo da su slovenci slovo protiv srba napisali ili rekli (fingiranje rata na početku ne računaj , to je bilo protiv yu) ... slovenci vole srbe više nego sve nas skupa iz sasvim određenih razloga, al to vama više niko ne spominje ... ccc
Gledali su Srbi u ledja mnogim okupatorima, gledace i ovim najnovijim NATO zlocincima. Onda ce Srbi i Albanci sami da se dogovore cije je Kosovo i Metohija. Koji je narod podigao Pecku patrijarsiju, Gracanicu, Decane i Sopocane i koje godine. Gdje su tada bili "Kosovari", a gdje njihovi mentori Amerikanci. Taj dan ce doci, mozda i brze nego sto mislimo.
ovo "dogovor", misliš rat, je l'?
Pametni ljudi se dogovore bez rata.
Ovi muslimacici svrsavaju cim se spomene natasa kandic.
Kako su se ovi sami ubijali, da se cuju teorije zavjere
http://www.mycity-military.com/slika.php?slika=280196_64685470_B9BlIRgIMAAeBxC.jpg%20large.jpg
Dobro je da se javljaju ovakvi (Жapкo Гycлap) da se Muslimani ne opuste i ne dopuste dvanaesti genocid. Skoro svi "anam oni" isto misle, nemoj Mujo više biti lud!!!
Ukupno je živote izgubilo 10.122 osoba, od kojih je 8.701 Albanaca. Među ubijenim Albancima je bilo 7.346 civila, uglavnom seljaka. Ubijeno je ili je poginulo i 1.191 pripadnika srpske zajednice, od toga 385 civila, 806 pripadnika policije i vojske. Ubijeno je i 230 Roma", kazala je Kandić. Pametnom dosta.
max ......znači i Nataša laže?ti bi nešto dokazivao a nemaš dokaza.zato šuti pametnije je.
Ovo govori o junaštvu serpskih sinova koji su birali legitimne ciljeve , seljaci, žene , djeca . "Među ubijenim Albancima je bilo 7.346 civila, uglavnom seljaka. Ubijeno je ili je poginulo i 1.191 pripadnika srpske zajednice, od toga 385 civila, 806 pripadnika policije i vojske. ...", kazala je Kandić.
Evo i ja to isto gore komentarisah. Takodje govori i o hrabrosti i sposobnosti albanskih gerilaca UCK, protiv trostruko naoruzanije srpske vojske. Broj vojnih zrtava podjednak skoro..
...samo u srbiji postoji jaka mreža koj anemilosrdno iznosi istinu o zločinima "svojih"...te žene imaju veća muda od čitavog đeneralštaba vojske srbije i direktno prkose obavještajnom vrhu (obavještajnoj mafiji, bolje reći) koj asigurno ima jake veze za krim - podzemljem...ovakvih firmi ni u hr, ni u bih, jer se slika "anđela" ne smije kvariti...takođe, vjerujem i da će se naći mudonje unutar usa društva koj eće doći do sličnih podataka vezano za američke "oslobodilačke" intervencije širom arapskog svijeta.
Commie, ta jaka mreza zena ne iznosi nikakve istine o zlocinima svojih, nego rade po nalogu Amerikaca, pod zastitom Amerikanaca i za interese Amerikanaca. Raditi za Amerikance u okupiranoj Srbiji nije nikakva hrabrost nego cin veleizdaje. Bilo je takvih zena i u Drugom svjetskom ratu koje su se "druzile" sa njemackim oficirima, ali ih niko nije nazivao heroinama nego kurvama, sto su i bile.
primijetio sam po raspravama, u zadnjih par dana, da je i to splaslo, nema više žara, mislim da klix gubi "publiku2, ko zna možda je i to dobro
........koliko je tek podataka u Hagu zatamnjeno radi zaštite jedne propale zločinačke politike, nećemo nikada saznati.