Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezgodno je to fakat. Cim ono zagrmi kontam hoce li me sta strefit ne daj Boze. Odmah pocnem u sebi ucit sve od sura sta znam i brojim korake do kuce. Nezgodna smrt. Cuo sam za onog jednog sto je prezivio dva udara groma. Lahko je ovako u kuci tipkat dok vani grmi. Haj izadji kad si faca. Mene fakat strah takve smrti.
..od onoliko šiptara on puko u Stanojku..
Pa sto ce vani na takav kijamet grom je ubio
Munje valjda. Nije je zvuk ubio.
ČUDNO: Od toliko stanovnika Republike Kosovo da baš tu osobu spuca. Možda vijest nije baš mnogo tačna. Ima li i drugačijih mišljenja ?
Ima, ubilo je 'ARP-om
Bit ce da je grom terorista, a mozda i psihicki bolesnik ko ce ti ga znati.