Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naseliće sibir za nekoliko godina TRAŽIĆE ODVAJANJE SIBIRA OD RUSIJE
Hoce li ih Rusija primiti da se kolektivno isele?
HA, HA, HA, HA, .....oni bi rado tražili američko državljanstvo ali su ga sad po pu šili kod Big-Bradera.
@Kole: \"kad dodju Rusi u Srbiju, Sandzaklije, Turksko-Balijska govana i Siptari ce da se presele u Jadransko more (na dno, sa kamenom oko vrata). \" Auuu..ipak se pojavi jedan predstavnik \"nebeskih id.iota\", iako se ocigledno vise ljuti na Sandzaklije, turske baliije i Siptare, nego na svoje kosovske Srbe, koji seleci za Rusiju zvanicno odj*bali svoje \"ratne heroje (Cet.nike i ostale kriminalce)\" na 100%, koji su zbog njih: - prokockali Jugoslaviju - Srbijanski narod svijetski stigmatizirali kao genocidni narod *aplauz za to* - Sveli jednu JNA na provincijski nivo - izgubili ratove u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu - izgubili Kosovo - umjesto \"duhovne i teretorijalnog integriteta\" prema SANU-Memorandumu dobili amerikance na ovaj prostor, Misim, Kole....nema se tu sta ljutiti. \"Mi\" za ovakve bijedne pojave usred tvog naroda nismo odgovorni, mada moram iskreno priznati da je ovaj megalomaski zaj*eb kosovarskih Srba meni tjera suze od smijeha! ^^
kad dodju Rusi u Srbiju, Sandzaklije, Turksko-Balijska govana i Siptari ce da se presele u Jadransko more (na dno, sa kamenom oko vrata).
Nova nacionalna manjina na kosovu Rusi.
USA & RUSSIA Super ! Sada I albanci neka traže američko državljanstvo ,pa da na Kosovu žive samo ameri i rusi !
polako cemo,nama se ne zuri,polako cemo njih rijesiti.i braco muslimani posle mitrovice dolazimo za bosnu da njih rijesimo .mi smo RAK za njih.
Ljudi, ja zivim (silom rata) na zapad, vjeruj te mi ne cvetaju mi ruze! Nigdje nema bolje od nase grude...zato spustite lopte i ne se.rite! Volim komad naseg sela, nego cijelu \"aveniju\". Nadam se boljih dana da se vratim svojoj grudi....
A ti bi da ti neko \"PONUDI\" svoje drzavljanstvo jer si \"ugrozen\"? Da ti PONUDI???? Pa gdje ti zivis, aloooooooooooo!?!?!?! I ovi sa Kosova, RS-a i iz CG MOLE da im daju drugo drzavljanstvo, pisu PETICIJE i samo ga traze, a pitanje je da li ce ga dobiti.... I oni koji su vani, tzv. dijaspora, koja je uzela druga drzavljanstva odrala je ledja boreci se da se dokazu da bi im dali drzavljanstva tih zemalja. A ti bi da tebi nesto PONUDE, jer si ti jadan ugozen!!??!?!?! A u mp3 s kim ja zivim.....uzas!
Trazi ce oni tamo tz SAO \"krajinu\", \"RS\",......jer gdje je i jedan srbin tu je i \"srbija\",.....jadni Rusi, ne znaju sto ih ceka....
derim je napisao/la:\"naseliće sibir za nekoliko godina TRAŽIĆE ODVAJANJE SIBIRA OD RUSIJE\" ------------------------------------------------------------------------------------- Ne, nego buduci da vec imaju iskustva sa Cecenima, sada ce samo ta iskustva primjeniti na Kosovu i u RS-u.
Dajte ovakvu peticiju i nama Bosancima koji nismo ni Srbi ni Hrvati ni Bosnjaci ni Romi ni Jevreji VEC SMO SAMO BOSANCI I HERCEGOVCI i ponudite nam neko drzavljanstvo jer smo ugrozeni u vlastitoj drzavi, pa ce odziv biti 100%.
Ma ima ih jos iz t.z. r.mrske......i oni bi rusko drzavljanstvo hehe.... samo pi*cite, i onako je Sibir pust.....treba im jos medjeda, jer polako nestaju sa zatopljenjem zemlje:-))) Ali, ne zaboravite da na pasosima imaju i entitetsko drzavljanstvo!
DAJ MI KUVAJTA DRZAVLJANSTVO !
bujrum u federaciju ima mjesta i za vas, i ovako je polu prazna\"!!
http://youtu.be/oxfIjYwab94