Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto Srbi mrze meteorologe??? Nisu im javili da ce biti \"Oluja\"... ;))
BEOGRADSKI PAŠALUK SVE BLIŽI!!!!!!
i ovi srbi misle da je uvijek uspjesna šumska vladavina zakona. od njih je i bog okrenuo leda.previse su zla nanijeli na balkanu da se neće očistiti za 100 generacija. ugledaj te se malo na bošnjake najstariji narod na balkanu. ako neznate šta je kultura življenja barem prepišite to od bošnjaka............. ni bog srbima vise ne pomoze previse ste grijesili.
bas je cudno to, nema dzihadbosna i commi da komentarisu ovaj subjekat :D
S.m.r.t. ch.e.t.n.i.c.i.m.a. i braći im komunjarama - sloboda narodima! p.s. Srbija je Kosovo! ;)
@gogi srbi plavokosi? LOLlolLOLlolLOLlolLOLlolololoLOloLOlOLoLOlOLolOLoLOlOLoLOlOLolOL
Hitleru brate, zasluzujes izvinjenje svih naroda, a pogotovu Bosanaca i Hercegovaca koji su \"onda\" mislili da si monstrum i ubica, a uistinu si bio KRALJ, ŠAH I HEROJ KOJI JE SHVATIO KOJI SU NARODI NAJVEĆI ZULUMĆARI I GENETSKI STVORENI KAO KRVOLOCI, GENOCIDAŠI, MASOVNE UBICE, ZLOČINCI ITD, SVAKA TI ČAST KADA SI TO JOŠ TADA USPIO SHVATITI I ODLUČNO DJELOVATI PROTIV ISTE POŽASTI! TEK\' SE SADA VIDI KOLIKA JE ŠTETA I ŽALOST ŠTO NISI USPIO U SVOME CILJU, ZASIGURNO BI SVIJET BIO BOLJE I MIRNIJE MJESTO BEZ OVIH GENOCIDAŠA I ĆIFUTA!
ko srbi..sta reci...i jesu za barikada brda i sume..divljaci pa divljaci...
Hamdijin unuk je kralj ( Vuk)...cijela međunarodna zajednica je protiv Srba..bravo mali...
jel se ono Smrdi vratili u 1244 godinu ??
ovi srbi samo nesto blokiraju.
HAHAHA ONI POSTAVILI BARIKADE NA PUTEVIMA A FRAJERI SLETILI HELIKOPTERIMA STRAVA
ode kolevka zauvek.......
ovo srpsko preserravanje barikadama sigurno će biti opisano u serbskim mitomanskim guslarskim pesmama kao nikad do tad ne viđeno \'erojstvo i čojstvo
zabavno je to da ce u vasim historiskim knjigama stojati da ste heroji bili i pobjednici!
JE LI BRE! KAD ĆE TE POPOVIMA POČETI DIJELITI ČINOVE, PA ONI VAM MOBILIŠU TU VAŠU VOJSKU I POSIPAJU JE HRABROM VODICOM. VIDI SE VRLO USPJEŠNO, GUBITE JEDNU PO JEDNU TERITORIJU. SAMO JOŠ DOK NATO BAZA NA KOSOVU (ZA 2-3 GOD) PREUZME POTPUNU KONTROLU U EVROPI PEVAĆEMO: MALI MRAV, MALI MRAV....
pa kaze se: zelili ste mnogo i veliku Srbiju! dobili ste malo pa po zasluzi! Niti je BIH pripala u vasu veliku nit je Hrvatska niti je Kosovo niti je Makedonija niti Crna Gora...i vi jos uvjek slavite heroje i pobjede! kada cete se nauciti da ste posteno izgubili?!