Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite igramo tekmu protiv Kosova a svi navijači plavo-žuti sa zvjezdicama. Neće se znati ko pije a ko plaća.
pa to ti je kada ti privremenu zastavu naprave u Briselu
to je dokaz da su obje drzave umjetne tvorevine i da na slamku disu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Došao samo da pozdravim Anu Mariju
Fuj. Za dvij3 godine c3 snimati pornice u LA.
Dali joj indes u ruke ka dokaz. Mogli su joj dati i jedan dvd da ga drzi u reci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HVALA TOGO,LJUDINE.sad lobiranje da se prizna i bg pashaluk
"donela"... PA U LEAD-U VAM SE TO NALAZI...
Orpostite ima te li podatak koliko je prihvatilo RS kao neovisnu drzavu, trazio sam ali nisam mogao naci, pa me zanima zasto?
uvijek zavisite od nekog, evo cekate 22 godine, a o referendumu ricate onda kad trebate da dobijete vlast, da nastavite pljačkati rs i ponasat se kao da vam je familija ostavila istu u nasljedstvo, pa mozete sa njom da radite sta hocete. Istu pricate pricu kao sto pricaju bosnjaci i hrvati uzimate glasove bijedi na osnovu dvije stvari referendum i rat, dok vam buducnost prolazi. Djeca i u rs i federaciji koja su se rodila 1992 sad imaju 22 godine i sta su im polticari dali , dali su im onu stvar. Jadno gdje život prodje i prolazi
kikice..promasila si diskusiju a ja slucajno natrcao..samo ti radi a odoh i ja poce neka guzva p.s. ovaj whiteeagle pametno zbori bog te tvoj..mozda mi postane kompanjon kad nisi htela ti ;-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovu su najtezi ljudi za pare a ubio bi te za 5000. Cuo sam da je onwj keljmendi bio pismen kriminalac,a inace su odvratni.
Zar sam to rekao?
Nisi od pameti i zato dojebbi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pričaj te što želite Albanci polahko postadoše najjači na Balkanu u svakom pogledu !!!!
Crna Gora nikad nije, bojala se Albanije....
MashAllah!
Kosovo nikad nije bilo 100% Srbija. I za vrijeme Yu je imalo status autonomne pokrajine, da je trebalo da ne bude, sigurno da ne bi bilo. Prema tome ovi koji porede Ks i BiH su najblaze receno...neinformisani ;)
Kosovo REPUBLJIK !!! Dljaka u koljac....
Nefer oduzeta teritorija i nista drugo. Ja Kosovio nikad ne bi priznao i za mene ce to zauvijek biti dio susjedne Srbije i dio moje najdraze Jugoslavije!
Amerika je i napravila Kosovo. Kosovo je novi Las Vegas, San Marino, Luxemburg, itd...praonice novca.
I glavni distributivni centar za drogu u tom dijelu ,,stare bestije" Evrope.
Kosovo je stvarno jedan vic od drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
trazim poso,necu radit ispod 1200 maraka neto i ne radim prekovremeno...ne radim subotom i nedjeljom..samo pon-pet od 8-16h
kazu sad ce zaobilaznice biti u fazonu.
bujrum semsa u moj bordel :p
Samo polako. Jedna po jedna i eto ih vec 107.
ocekuje se to zbog pritiska US,...ali nece ni US vazda biti tu. Uopste ne bi tada bio u kozi siptara
ma samo je pitanje vremena kad ce rat opet, cim eu i anerika ne budu imali kapacitera da nadgledaju dole sit i opcenito kod nas, pocet ce se klat kako oko kosova tako i oko rs-a, bure baruta nikad mirno biti nece
PRIKAŽI ODGOVORE (1)