Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahah Nikolic i Thaci ce sa istim autom da ustede na gorivu....
Hocel kompletno kosovo doc sa u Zagreb da slavi ne kontam?
SIPTARI SMRDE KO PASJA PISHAKA
ne razumijem zašto se naglašava da je kosovo pozvano, pa pozvana je i slovenija pa niko to posebno ne navodi, mislim da su pozvani predstavnici svih evropskih zemalja
Ima li bujruma za BiH?
za hrvatsku su srbija i kosovo jedno te isto, inozemstvo, a ovo nije regionalni skup, na kojima bi se države trebale predstavljati bez zastava i drugih oznaka, tako da tomo ne treba biti u dilemi, nego doći...
Nek ponesu kiselih paprika :)
sviđa mi se to :) ali samo mi nije jasno zašto ste stavili sliku Zagreba koja je stara! ovih tramvaja više nema,i većina fasada u ovom djelu grada je promjenuto (neznam od kad je slika ali znam da je stara)
Jospipovic CKA gay lobija. Jebla ga EU neka ih vodi kuci ako je EU dobra. Koliko mu iluminati placaju za ovu promidzbu? I naravno, Kosovu nije mjesto na Jelacic Platzu!
joj, srbi ce se pojesti!!! jos ako nikolic ostane pri svom pa ne dodje na proslavu a čiptari dodju...jos ce im biti gore hhhhhhhhhhhhhhh a iz bosne ce valjda sva trojica otic, jbg djaba klopa i cuga, putne troskove placamo mi gradjani, usput se posjeti i zagrebacki zoo vrt, ma ljepota od zivota! ekskurzija prava!!!
da oce da docu siptari u zagreb , da bi tuj ostali u eu , da bi imali posla, nedaj siptaru u hrvatsku....
Neka ih, vole Hrvati siptare:)
okice znam ja neke siptare i nemogu ih vako ljudski
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pametno !
Hrvati su najhrabriji narod na svijetu, ali ne zbog toga što se ničeg ne boje.Hrvati su najhrabriji narod na svijetu zbo toga što se ničeg ne stide!
taj citat si ili nasa među komentarima na youtubeu (sto je vjerojatnije) ili su te tako ucili u srbijanskim skolama. kako god okrenes nezna se koji je izvor relevantniji
miroslav krleža? vjerovatno je mislio na njega samo nije dobro napisao :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nece sigurno Nikolic doc.A i ne mora i nije neki faktor.
ovo je cista provokacija...ili nardoski receno šukanje...
Nije, casticu ih:))
pa gdje si ti ljubavi moja... : * : *
PRIKAŽI ODGOVORE (3)