Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smije se igrat s igračkama dok mama ne dozvoli
Aha, neovisni kažete? Hmm, ko i mi sto smo
Sa barjaktarima ili bez - Kosovo je slobodna nezavisna država koju nikad nitko napast neće jer je pod NATO/KFOR zaštitom. Sve ostalo su priče i pričice da se popuni medijski prostor i potpuno nebitne.
Ne treba Kurtiju dozvola za dronove hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,kad Kosovar krene na takozvane "Srbe" bit ce veselo,nestaje abd takozvana "Srbija"
Samo se se*e o ratu kao da ne osjecamo dovoljno posljedica od zadnjeg. Niste normalni.
Jest ova nasa Bosna negdje naograjisala…pa mi smo uvijek zadnji u svemu
Nek je on spreman u hangaru. Trening se moze raditi i u Turskoj.
UN je obesmisljen u Bosni I sve sto oni trube je nebitno. A kfor je poznat kao prosrpki element na Kosovu tako da ako Kosovari dobiju mig Amerike Mada ni to vise ne traze " Komandant" moze da se slika kao turista
Svirajte *urcu!
KUPI TROSI PARE NARODNE ZASTARI I JOPET KUPUJ TROSI PARE ITD ITD a pritom raja ginu
Lnasiraće ga iz Albanije ako mu bude zapelo.
Eto pitat ce ih kad zagusti smijemol im J... nanu bajraktarom.