Stižu u narednim danima
0
Kosovo: NATO šalje pojačanje KFOR-u
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ako vec pomazete kosovo , pomozite i nama protiv \"RS\".
Osigurati granice nezvisne i suverene drzave Kosovo!
MOJA GRESKA JE BILA U PITANJU STO SE TICE RASELJAVANJA SRBA OD 1949 DO 2011..DO DANA DANASNJEG.... NAJVISE SRBA JE BILO NA KOSOVU 1960 DO 1971 GODINE 227 HULJADA. ILI 23 POSTO OD UKUPNE POPULACIJE..ALBANACA JE BILO NESTO MANJE OD 490 000 POSLE DRUGOG SVETSKOG RATA ,,,SAD IH IMA BLIZU 2 MILIONA....TO ZNACI DA JE DO 91 GODINE NJIH DOSLO NA KOSMET 1 MILION POSLE 91 DO DANA DANASNJEG NJIH SE JOS DOSELILO OKO POLA MILIONA....
E ovako, stvarno je dosta više sna o \"velikoj srbiji\" i agresivno manipulatorske politike te zemlje. Dragi naši peaceri, EXITovci i svi ostali drugovi zašto dopustite ovo u svojoj zemlji?? Slučajno promislim \"hej pa možda oporezovana, a i sva ostala lova od zarade sa tog festa ide (logika) u financiranje vojske Srbije koja terorizira sve oko sebe. Svijesno ili ne RADITE TO, ne samo vi već i svi mi koji vas posjetimo, ali neki neće više u to budite sigurni. Nisam za rat i mržnju ali za neke mjere jesam, zato treba možda čak bojkotovati nešto tako vrijedno poput EXIT festivala kako bi se mladost opametila. Jer očito nije, obzirom da se pozivaju na mir i toleranciju već desetljećima a svako malo ratuju. Prosipajte tu priču nekom drugom barbari!
Vjeruj Naser ME NE ZANIMA ali znam da je u Hagu OSLOBOĐEN čini mi se da je u presudi izmeđ uostalog navedeno da je MORAO da napada srpska sela zbog nedostatka hrane jer su srpske snage konstantno blokirale dolazak humanitarne pomoći i drugo Srebrenica je bila pod opsadom nije sve isto, i Naser nije za mene heroj,ponavljam,ne zanima me.
M,ajmune jedan da te mozda ne boli istina pa da ti smetaju srpski komentari, sve su to cinjenice znam da te bole inace ti nebi smetale. M,ajmunce jedno g,lupo ti ces nama nesto da zabranis. Ako ti smetaju srbi zatvori se u dzamiju i ne izlazi vise tamo si siguran.
Vi svi srbi koji ste komentarisali ovdje, znate sta ste? Najvece chune....Kad vam covjek cita komentare reko bi vi ste sila jbt, a da vam se sad donese vreca puski i da idete braniti kosovo, pola vas bi pobjeglo s lica zemlje...Daj ba sta vise pisete gluposti po forumu koji je NAS, bosanski...Idite tamo na Beogradske i srpske stranice pa pisite do mile volje....Okanite se nas i naseg meraka!!!!
postujem ja tvoje misljenje i ne slazem se...i naser oric je pobio one ljude pa je za vas heroj..neko je pobio one ljude na bozic...sve je to isto ..mozemo se mi prepucavati koliko zelis svi mi..na kraju sve je isto ..
Ne možeš porediti rs i Kosovo,Kosovo postoji vijekovima a rs od skoro i plus što je tvorevina nastala na zl.očini.ma. a podrška Albancima je zbog toga što je Srbija podržavala zl.oč.in.e u BiH,ništa drugo.
tacno je da nije kosovo nikad imalo 500 000 srba jer dok su srbi bili vecina prije 200 godina nije toliko stanovnistva ni bila...ali ako su prije 200 godina srbi bili apsolutna vecina , sad ih ima na prste...pitam samo ko je izvrsio nad kime genocid...cifre govore drugacije..a metohija znaci manastir..to je za onog sto je pitao zasto je srpsko,...i nisam vidio džamije da je neka džamija stara preko 50 godina ...samo sam realan ..kosovo je srpsko ..i nije trebalo doci do ovoga..realni budite ljudi ...ovi se previse kurce pod okriljem amerike ..kad ovi oslabe ovi ce ih odrat...podrzavate ilegalno proglasenu nezavisnost...a govorite kako rs nema pravo...da se ja pitam kosovo je srbija rs je bosna i tako nek ostane
Sacuvaj me Boze hrvatske kulture i srpsko.g junastva
BIH 4ever!!!
U modi su junačke pjesme o skidanju velikosrpske hegemonije i terora sa bošnjačke grbače,to je najakuelnija pjesma.
Vi Srbi fakat niste normalni.. Ovaj frajer fakat je pukao. Kaze 500.000 srba je otislo sa Kosova a milion albanaca je doslo na kosovu. Dalje..., makedonci kazu da su albanci svi dosli s kosova u makedoniji. Ko ovdje laze i petlja ...? Izgleda slavenima koji su bili pod dominacijom istocnog rimskog carstva je u krvi laz.. Za kraj, Kosovo nikad nije imalo 500.000 Srba.
Pjevali bi i vi da imate o cemu. Da imate junacku proslost i da ste mnoge okupatore istjerali kao mi. Da imate ponos, cast, istoriju, slavu kakvu imaju Srbi. Uhvatite se za ruke i pjevajte junacke pjesme Dine Merlina, islamizirani, iskompleksirani olosu.
Evo pocela je genocidna marva da \"peva svoje cetaljske pesmice\" hahaha...bolesnici mentalni 100%! I sa vama stoko da se zivi jel? Odgovor je suvisan!
TREBA POKAZATI DODIKU DA NA GENOCIDU NECE IMATI STA ZELI SMRT RS-U JER ON JE VELIKI PROBLEM ZA BIH,I UVJEK CE BITI DOK RS NE NESTANE.SRBI MRZE SAMO SEBE I PRAVE PROBLEME SAMI SEBI,A DA NECE DRUGIMA,TO IM JE U GENIMA DA BELAJE SAMO.