Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covek je obicna kreatura, on se nizasta ne pita, a zaduzen je u vladi da kuva kahfe. On ne moze ni sebi pelene da promeni a kamoli da nesto resi. Kad nesto izgovori zagusi se i krklja kao da je pred infraktom. Neznam zasto ovako ozbiljan portal prenosi njegove izjave.
:D Mogu se tjesiti dok ih Dodik krade da ce RS dati Srbiji, nek se oni vozaju na traktorima dok Dodika vozaju u avionu ! S Srbima se ne vrijedi raspravljati ili im ne daj Boze nesto pokusati na lijep i miran nacin objasniti, oni zive u nekom kretenskom fazonu, oni zrtve, njima neko otima rodnu grudu pa jestel vi normalna nacija, kako vise citam o vama sve sam vise ubjedjenija da imate neki gesnki poremecaj zatupljenosti, ne racionalisanja stvari otrovan nacionalizomom i svim onim sto ide uz to ! Eurpoa i Ameri kazu kosova Republika, a vi bi ako sto Koperfild pomjera zidove da pomjerate granice !!! xD
srpska masonerija dala kosovo znači dobila RS od bošnjačke masonerije i šta kontaju, mi ćemo da se oduševimo \" bre \" ? hahahah malo morgen
Osjeti se na loj, nema identitet svoj, od drzave ima q.r.c moj, u PiH sve ih je manji broj, preci im bijedan soj, zato im u disi gnoj. E koja je to skupina? Ne, nije narod, jer narod ima gore navedeno, sto fali skupini.
\"upotrebom miroljubivih sredstava kao što je dijalog, a nikako nasilje...\" ... Ma da, pokazujete zadnjih 20 godina kako to nebeski narod BEZ UPOTREBE SILE djeluje prema svim komsijama, od Slovenije, preko HR i BiH pa do Kosova.
KOSOVO je Zapad za Srbiju!!!!
Vehabije u \"SRCU cet.niteta i srba ce.tnika\", etnicki cistog entiteta koji je nastao ne genocidu bosnjaka i hrvata.! Kako TO da se SRBI-VEHABIJE - CE.TNICI mogu slobodno organizovati akcije ko onu prije neki dan u Sarajevu?
jadnice , ONAJ STO JE PUCAO PRIJE NEKI DAN NA AMERICKU AMBASADU JE CE.TNIK SRBIN kojeg finansira i podrzava srbija i RS-a.! Vehabije u SRCU cetniteta, etnicki cistog entiteta koji je nasao ne genocidu bosnjaka i hrvata.!
Mirko Cvetkovic je POTOMAC onih koji su DALI sve JEVVREJE Hittleru da ih ubbije...!!! Sikter...!!! Cvetkovic je potomac serba genocidasa i kolaboratora nazzi hittlerovaca...!!!
Serbija je poccinila gennocid nad Bosnjacima, Jevvrejima , Albancima, Hrvatima, Crnogorcima, Romima, Banatima, Madjarima, Bugarima itd...!!!
Čuj dva paralelna procesa čije će se linije susresti HAHAHAHAHA paralele se susresti hahahaha
moj dobri muamere sta nam to naprica? Pa sta je onda musliman? samo onaj u odijelu i kravati, skolovan ... ili je i onaj sto puca po ambasadama? Prica ti je bezze skroz.
SERBIA JE ODUVIJEK SAMO AGGRESIJA ,DIKTATURA i TERRORIZAM...!!! Serbija je poccinila gennocid nad Bosnjacima, Jevvrejima ,Albancima, Hrvatima, Crnogorcima, Romima, Banatima, Madjarima, Bugarima itd...!!!
za celu a jel majketi pa srbi su oteli i otimaju muslimanima sve ja na tim barikadama sam vidio samo če tnike nikako srbe pa vi niste ni svjesni u stvari šta je pravi srbin nije srbin ko pije brlju nema škole gusla i nosa kokarde i slike ratnih zločinaca to je če tnik a srbin je dobar čovjek spreman da apomogne drugima u nevolji akademski obrazovan kulturan umjeren dobar sagovornik tolerantan itd.to je srbin.
ZABOLI ME ONA STVAR ZA SRBIMA NA KOSOVU. IMAMO MI SVOJIH PROBLEMA I PREVISE
Zao mi je Srba na Kosovu koji gube svoj dom. No sami su djelom to napravili sto su se uopce iseljavali sa Kosova. Masovne migracije su vodile Kosovske Srbe stoljecima ka sjeveru i zapadu. Moglo je se pretpostaviti sto ce biti rezultat selidba. Srbima koji su danas na Kosovu su krivi njihovi sunarodnjaci koji su ih zadnjih 5-6 stoljeca ostavljali. Isto vazi i za Bosnu. Kroz stoljeca su katolici koji su bili velika vecina prije Turaka odlazili ka zapadu i sjeveru. Zamjenili su ih pravoslavci (bas dio i onih sa Kosova). Tak i sa Bos muslimanima. Poslije prelaska dobrog djela domaceg stanovnista koji nije emigrirao na Islam, su muslimani u 17 stoljecu jos bili velika vecina u Bosni. Njih zeznuse takodjer njihovi mocniji muslimani iz Bosne, koji prvenstveno naselise zajedno sa Turcima Srbe, da poslije nakon prelaska Bosne u AU napuste zajedno sa Turcima Bosnu i manje mocne muslimane. Tako omogucise Srbe da postanu veci narod. Sve isto....proces im/emigracije je otprilike isti.